Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του "Προμηθέα" στην Επίδαυρο

Πλησιάζει η πρεμιέρα του "Προμηθέα&...

Την Τρίτη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα

Πλησιάζει η πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου της πολυαναμενόμενης παράστασης αρχαίου δράματος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου που ανεβαίνει σε συνεργασία και συμπαραγωγή με τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη. Ενόψει λοιπόν της πρεμιέρας στην Επίδαυρο που είναι καθορισμένη για την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, έχει προγραμματιστεί να δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 12.30 το μεσημέρι στο cafe του Ιανού στην οδό Σταδίου 24. Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2019, σε σκηνοθεσία: Σταύρου Τσακίρη ενώ στο ρόλο του Προμηθέα, θα δούμε την βραβευμένη με Olivier Award, ελληνικής καταγωγής σημαντική ηθοποιό Kathryn Hunter.

Στην συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν όλοι οι συντελεστές της παράστασης.

Στον «Προμηθέα Δεσμώτη» πλάι στην Κάθρυν Χάντερ, πρωταγωνιστούν οι: Νικήτας Τσακίρογλου, Δημήτρης Πιατάς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γεράσιμος Γεννατάς, Περικλής Βασιλόπουλος, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αντιγόνη Φρυδά, Κώστας Νικούλι,Έφη Κιτσαντά, Μπέτυ Αποστόλου, Δημήτρης Παγώνης, Περικλής Σκορδίλης, Νίκος Μπακάλης, Αντώνης Βλάσσης.

Η παράσταση μετά την Επίδαυρο, θα έρθει στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου, στις 12 και 13/8 ενώ κατόπιν θα ξεκινήσει περιοδεία με 20 και πλέον σταθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture