Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Πάλι με Zara και μάλιστα εκπτωτικό, η βασίλισσα Λετίσια

BeautySpy: Πάλι με Zara και μάλιστα εκπτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εμφανίστηκε στο παλάτι με τουίντ φόρεμα, κόστους κάτω των 30 ευρώ, πετυχαίνοντας ένα από τα ωραιότερά της outfit

Οπαδός της διακριτικής κομψότητας και των κλασικών γραμμών στα φορέματα, αλλά κυρίως της προσιτής μόδας των πολυκαταστημάτων, η 46χρονη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια, φόρεσε ακόμα μια φορά ένδυμα της ισπανικής αυτοκρατορίας Zara ξεσηκώνοντας αμέσως το ενδιαφέρον των διεθνών media. Τα δημοσιεύματα υπογράμμισαν κυρίως το απίστευτα χαμηλό κόστος του: είχε πρώτη τιμή περίπου 70 ευρώ και τώρα στις εκπτώσεις πωλείται λιγότερο από 30 ευρώ!

 

Hταν ένα τουίντ φόρεμα (λευκό- μπλε νουάρ) που παρέπεμπε σε διαχρονικό Chanel outfit, το οποίο υπογράμμιζε την υποδειγματικά λεπτή της σιλουέτα, διέθετε κρυφά κουμπιά και ξέφτια στο στρίφωμα. Το απλό χτένισμα, η στενή ζώνη, οι κλασικές γόβες και το φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους αντιπροσώπευε ακριβώς το διαχρονικό chic style, που πάντα της αρέσει. H όλη εμφάνιση γοήτευσε άπαντες στο Ζarzuela Palace της Μαδρίτης σε συνάντησή της με το συμβούλιο των International Association of Studies στη Social Communication. Ηταν μια ζωντανή απόδειξη πως όταν ψωνίζουμε «έξυπνα», δηλαδή δοκιμασμένα πατρόν -που «δεν φωνάζουν»- από οικονομικές ετικέτες θα βγούμε κερδισμένες.

 

 Πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, η Λετίσια προέρχεται από τη μεσοαστική τάξη. Ο γάμος της το 2004 με τον πρίγκιπα Φίλιππο, νυν βασιλιά της Ισπανίας, δημιούργησε μεγάλο «θόρυβο». Νωρίτερα είχε παντρευτεί έναν συγγραφέα. Στις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει συχνά οικονoμικά ρούχα όπως Zara, Mango, Asos και παπούτσια Steve Madden. Δεν είναι τολμηρή, ούτε trendy στυλιστικά, δηλαδή θεωρείται πιο κλασική από την Κέιτ Μίντλετον, αλλά τουλάχιστον έτσι αποφεύγει τυχόν «λάθη»…

Ζara lookbook

Ζara lookbook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View