Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι της «Γερμανός» μετά το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην Πάτρα;

Τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι της «Γερμανό...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων της COSMOTE, στο THEBEST

"Η διοίκηση του ομίλου δεν επικοινώνησε με το προσωπικό για να το ενημερώσει πως κλείνει το κατάστημα Γερμανός", λέει στο thebest.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων της COSMOTE Βασίλης Κατσαρός. "Οι υπάλληλοι το έμαθαν από πελάτες που είχαν ακούσει σχετικές πληροφορίες. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πρόβλημα για την αλλαγή του καθεστώτος της επιχείρησης. Το θέμα μας είναι οι εργαζόμενοι" τονίζει ο κ. Κατσαρός που συντονίζει τις επόμενες κινήσεις των εργαζομένων που πρόσφατα είδαν το χαρτί της απόλυσης από την επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος.

Στο κατάστημα της Μαιζώνος εργάζονταν 6 υπάλληλοι. Οι 3 ήταν δανεικοί από άλλες περιφερειακές εταιρείες. Και για τους άλλους 3 όμως που είχαν άμεση εργασιακή σχέση με την "ΓΕΡΜΑΝΟΣ", η εταιρεία δεν δέχθηκε να τους μεταφέρει σε άλλα καταστήματα του ομίλου. 

Επόμενη κίνηση των εργαζομένων, με τη συνδρομή του σωματείου τους είναι να κινηθούν και νομικά με εξώδικο κατά της διοίκησης, ενώ θα επιδιώξουν τριμερή συνάντηση με τον υπουργό εργασίας.

Ο κ. Βασίλης Κατσαρός είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων COSMOTE, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας του ΟΤΕ, συμμετέχει στο ευρωπαικό σύμβούλιο εργαζομένων της Deutsche Telekom και επίσης στον κοινωνικό διάλογο για τα ευρωπαϊκά θέματα στις Βρυξέλλες.

Τι λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων COSMOTE για τις απολύσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Στο μεταξύ ανακοίνωση για τις απολύσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ της Πάτρας, εξέδωσε και το σωματείο νέων τεχνολογιών τηλεπικοινωνιών νομού Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

"Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της Γερμανός ΑΒΕΕ που προχώρησε στο κλείσιμο του κεντρικού καταστήματος της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος, με σκοπό να γίνει και αυτό franchise και απέλυσε όλους τους εργαζόμενους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μεγαλώσουν τα κέρδη τους και για αυτούς οι εργαζόμενοι είναι μόνο κόστος.

Απαιτούμε την άμεση απορρόφηση όλων των εργαζομένων από τον όμιλο ΟΤΕ. Να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο δρόμο.

Προχωράμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου σήμερα για τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις