Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζει χέρια ο «Γερμανός» στην Πάτρα και απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι

Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Ρολά κατέβασε ξαφνικά το κεντρικό κατάστημα της "Γερμανός" στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα αφήνοντας άνεργους εργαζόμενους εικοσαετίας, ανάμεσά τους και μητέρα δύο παιδιών κάτων των 3 ετών, παρά τα υψηλά κέρδη της Cosmote!

Όπως αναφέρουν, απολύθηκαν έξι εργαζόμενοι και το κατάστημα πωλείται franchise σε ιδιώτη. Μάλιστα, ορισμένοι από τους υπαλλήλους εργάζονταν στην εταιρεία εδώ και 19 χρόνια, ενώ γυναίκα εργαζόμενη επί 19 χρόνια απολύθηκε ενώ είχε δύο παιδιά κάτω των τριών ετών. 

Τις απολύσεις καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Σωματείο των Εργαζομένων της Cosmote, καθώς και το ότι δεν προσελήφθησαν σε κάποιο από τα άλλα τρία καταστήματα του Ομίλου, ενώ υπάρχουν πολλές ανάγκες για προσωπικό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Cosmote Βασίλης Κατσαρός με ανάρτησή του στο facebook καταγγέλει: 

"Κέρδη πολλά, φήμη μεγάλη!!!
Όμως, προέβησαν σε 6 απολύσεις στη καρδιά της Πάτρας απο τη Γερμανός ΑΒΕΕ, κλείνοντας το κεντρκό κατάστημα της οδού Μαιζώνος. Στιγνές απολύσεις σε μια εποχή που η κυβέρνηση δεσμεύεται για την επιβράβευση των εταιριών που θα προσλαμβάνουν!!! Τόσο άψυχα!!! Για 19 χρόνια δίνεις το είναι σου και οι διοικήσεις που έρχονται και παρέρχονται με τις ορέξεις τους η κάθε μια, σε μεταφράζουν υστερα απο τοσα χρόνια μόνο σε αριθμούς. Τι και αν έχεις 2 ανήλικα τέκνα κάτω των 3 ετων, τι και αν έκανες σχέδια για το μέλλον σου? Έρχονται ένα ωραίο πρωϊνό μετά απο 20 χρόνια και λένε στους συναδέλφους σου, στο κεντρικό καταστημα της Πάτρας πως, πωλείται franchise σε καποιο ιδιώτη και πηγαίνετε όλοι στα σπίτια σας!!! Ούτε καν δεν έκατσαν λεπτό να εξετάσουν ανάγκες, κοινωνικά κριτήρια και να τους μεταφέρουν σε κάποιο άλλο κατάστημα του Ομίλου ΟΤΕ που δόξα τω θεώ εχουμε 3 στη Πάτρα και απο ελλείψεις? Άλλο τιποτα!!! Λάβαμε απλά ενα ξερό και απογυμνωμένο ΟΧΙ απο τη πλευρά τους, στην όποια προσπάθεια μας για παραμονή των συναδέλφων και αξιοποίησης τους σε άλλο καταστημα της Πόλης!!!
Έίναι αυτές οι στιγμές που λες....
δεν θα ηρεμήσω αν δεν δικαιωθούν οι συνάδελφοι μας, αν δεν φτάσει η μέρα που θα γυρίσουν πίσω στις οικογένειες τους με το χαμόγελο οτι μπορούν και πάλι να τους προσφερουν όλα όσα πρόσφεραν μέχρι τώρα κάθε μήνα στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό και τους τα στέρησαν σήμερα, έτσι ξαφνικά, μετά απο προσφορά 20 ετών!!!!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις