Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε Έλληνα σχεδιαστή για την πρεμιέρα του «The Lion King»

H Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε Έλληνα σχεδιαστή ...

Η πανάκριβη εμφάνιση της

 Στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» πήγε την Κυριακή η Δούκισσα του Σάσεξ. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγό της, πρίγκιπας Χάρι ενώ τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν πάνω της, καθώς από τότε που γέννησε, πριν μερικούς μήνες, κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.  

Η χτεσινή της εμφάνιση δεν ήταν μόνο απαστράπτουσα αλλά και πανάκριβη. Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Jason Wu με μανίκια από διαφάνεια, κόστους 2.450 δολαρίων, ένα ζευγάρι από τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες γόβες Aquazzura, τις οποίες επιλέγει πολύ συχνά, και ένα τσαντάκι Gucci Broadway, αξίας 1.680 δολαρίων.

Ωστόσο εκείνο που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν τα διαμαντένια σκουλαρίκια της, τα οποία μάλιστα είναι Έλληνα σχεδιαστή. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αλλά και τον λογαριασμό Meghans Mirror στο Twitter, που ασχολείται με το στιλ της, τα «Oui Oui Diamond & Black Enamel Octagonal Stud Earrings» είναι μια δημιουργία του Nikos Koulis και κοστίζουν 12.204 δολάρια.  

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει φορέσει για πρώτη φορά τα σκουλαρίκια στην τελετή Trooping the Colour το 2018, αλλά τότε είχε προτιμήσει την εκδοχή χωρίς το αποσπώμενο μαύρο φινίρισμα

 Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Έλληνας σχεδιαστής, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight