Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μέρκελ για το τρέμουλο: Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό

Η Μέρκελ για το τρέμουλο: Πρέπει να μάθω...

Τι είπε η γερμανίδα καγκελάριος

άΣτον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε και το νέο επεισόδιο τρόμου της η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ και διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως καλά και σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

«Είμαι καλά. Ήδη πρόσφατα ξαναείπα ότι βρίσκομαι σε φάση επεξεργασίας των τελευταίων στρατιωτικών τιμών με τον (πολωνό) Πρόεδρο Ζελένσκι. Αυτή προφανώς δεν έχει πλήρως ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει πρόοδος και πρέπει τώρα για ένα διάστημα να ζω με αυτό, αλλά είμαι πολύ καλά και δεν χρειάζεται ανησυχία», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον φινλανδό Πρωθυπουργό 'Αντι Ρίνε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της.

Κληθείσα να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιεί στοιχεία για την υγεία της, όπως συμβαίνει π.χ. στην Φινλανδία, η κυρία Μέρκελ τόνισε: «Πιστεύω ότι έγιναν σήμερα οι δηλώσεις μου για αυτό το θέμα και νομίζω ότι η δήλωσή μου ότι είμαι καλά μπορεί να γίνει αποδεκτή. Είπα ότι πρέπει να επεξεργαστώ αυτό το συμβάν, ότι βρίσκομαι σε αυτή την διαδικασία και πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθε, κάποια μέρα έτσι θα φύγει. Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί και κατά τα άλλα είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι μπορώ να αποδώσω καλά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις