Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποδηλάτες αστυνόμους ακούμε στην Πάτρα, αλλά δεν...τους βλέπουμε - Ήρθαν και τα ποδήλατα της ΕΛ.ΑΣ.

Ποδηλάτες αστυνόμους ακούμε στην Πάτρα, ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Ακόμη να λειτουργήσει η υπηρεσία

Οι εξαγγελίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την έναρξη περιπολιών από ποδηλάτες αστυνομικούς στην Πάτρα στις αρχές Ιουνίου είχαν συνοδευτεί από προσμονή από τους πολίτες που έχουν δει τη χρησιμότητα της υπηρεσίας σε εφαρμογή σε νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου αλλά και σε αρκετές πεδινές περιοχές της χώρας που μπορεί να μην έχουν τη δυναμική μιας μεγάλης πόλης όπως είναι η Πάτρα, έχουν ωστόσο προχωρήσει σε μέτρα ασφάλειας για τους κατοίκους διαφορετικά από τα συμβατικά.

Η υπηρεσία της αστυνομίας στην Πάτρα στελεχώθηκε άμεσα μετά την εξαγγελία σύστασης της με 7 αστυνομικούς από διάφορα τμήματα. Τα ποδήλατα παραμένουν άθικτα στην αστυνομική διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest η υπηρεσία θα προμηθευτεί και τρια ηλεκτρικά ποδήλατα που θα φθάσουν τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες εξαιτίας των υψομετρικών διαφορών στο κέντρο της πόλης. Έτοιμο είναι και το σχέδιο αστυνόμευσης σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως το λιμάνι, το Ρωμαϊκό ωδείο, το κάστρο, οι πεζόδρομοι, ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα, η Τριών Συμμάχων, τα Ψηλαλώνια, η πλατεία Αγίου Γεωργίου και αλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις