Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Φώφη, ο ...λαγός και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου - Έμεινε τελικά εκτός Βουλής

Η Φώφη, ο ...λαγός και ο Θεόδωρος Παπαθε...

Ο πατρινός βουλευτής δεν εκλέγεται τελικά, παρά την ...μετακόμισή του στην Β΄ Αθήνας

Το 2015 η Φώφη Γεννηματά ..έκανε τον "λαγό" προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής ο πατρινός Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Έθεσε υποψηφιότητα στο νομό Αχαΐας και στη συνέχεια αποχώρησε παραδίδοντας την έδρα στον κ. Παπαθεοδώρου. Το ίδιο επιχειρήθηκε και σε αυτές τις εκλογές αλλά ο στόχος δεν επιτεύχθη. Θυμίζουμε ότι ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου, παρότι πατρινός, και παρότι εν ενεργεία βουλευτής Αχαΐας, τελικά προτίμησε να κατέλθει υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Β3 του Νότιου Τομέα Αθηνών, καθώς η  παρουσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα ...μείωνε δραματικά τις πιθανότητες εκλογής του. 

Τελικά και στην Αθήνα επιχειρήθηκε το ίδιο σενάριο, να είναι δηλαδή υποψήφια η Φώφη Γεννηματά, ώστε στη συνέχεια να αποχωρήσει και να παραδώσει το βουλευτικό αξίωμα στον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου. Μόνο που στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια τελικά το ΚΙΝΑΛ εκλέγει μόνο έναν βουλευτή με αποτέλσμα ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου να μένει εκτός Βουλής καθώς εκλέγεται πρώτη η Τόνια Αντωνίου. 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ 

"Ευχαριστώ από την καρδιά μου ολες και ολους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ αυτούς που ενώ προέρχονταν από άλλους πολιτικούς χώρους στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν στην προσπάθεια μου. Στους συνεργάτες μου μια τεράστια αγκαλιά. Θα ξανασυναντηθούμε! έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο κ . Παπαθεοδώρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις