Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: «Λαγός» η Φώφη Γεννηματά για να γίνει βουλευτής ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: «Λαγός» η Φώφη Γεννηματά γ...

Τίθεται επικεφαλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά…

«Κλειδώνει» σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η συμμετοχή της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαΐα. Η επιλογή της κυρίας Γεννηματά να τεθεί επικεφαλής της λίστας στο Νομό για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου λύνει ουσιαστικά τον «γόρδιο δεσμό» που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες με την επιθυμία της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ να «δώσει» την έδρα στο πρώην στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. και πρώην Υφυπουργό Παιδείας Θόδωρο Παπαθεοδώρου.

Και τούτο γιατί οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεύτερος στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο κ. Παπαθεοδώρου. Έχοντας λοιπόν υπόψη του κανείς ότι πιθανότατα η κυρία Γεννηματά δε θα κρατήσει την έδρα της Αχαΐας εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι λειτουργεί ως… "λαγός" για να γίνει βουλευτής ο κ. Παπαθεοδώρου.

Προφανώς έτσι θεωρεί ότι θα καμφθούν οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σκέψη της να βάλει πρώτο στη λίστα το πρώην στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ.. Η ενέργεια αυτή όμως δεν περιποιεί τιμή στο τοπικό πολιτικό προσωπικό το οποίο επί της ουσίας απαξιώνεται, όταν εκ των προτέρων θεωρείται δεδομένη η επιλογή της κ. Γεννηματά να παραχωρήσει την έδρα στο δεύτερο της λίστας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, παρά τα όσα υποστήριζαν αρχικά και την έντονη διαφωνία που είχαν εκφράσει οι λοιποί πολιτευτές του περασμένου Γενάρη φαίνεται να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Κύκλοι που είναι σε θέση να γνωρίζουν σημειώνουν ότι ο Ηρακλή Ρούπας θα είναι στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, η κυρία Νάνσυ Παπαζώη τέταρτη ενώ στην τελευταία θα μπει ο πρώτος σε σταυρούς, Κώστας Σπηλιόπουλος.

Όπως είχε γράψει το thebest.gr,  δεδομένων των πολιτικών συσχετισμών, της μη καθόδου το Γιώργου Παπανδρεόυ στις εκλογές και των δημοσκοπικών ευρημάτων, η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας οδηγεί στην Βουλή και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η έδρα αυτή δεν πρέπει να χαριστεί στη ΔΗΜΑΡ, που τον Ιανουάριο κατετάγη 13η πίσω ακόμα και από το κόμμα του Λεβέντη, την Τελεία του Γκλέτσου και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συγκεντρώνοντας μόλις 997 ψήφους και ποσοστό 0,51%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις