Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μένει εκτός ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Μένει εκτός ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Θεό...

Δεν εκλέγεται

Εκτός κοινοβουλίου μένει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος μετακόμισε από την εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας εξαιτίας της καθόδου σε αυτή του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και κατήλθε στην εκλογική Περιφέρεια Β3 του Νότιου Τομέα Αθηνών. Η παρουσία του κ. Παπανδρέου μείωνε τις πιθανότητες εκλογής του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και την καταμέτρηση των σταυρών σε ενσωμάτωση 97,78% των εκλογικών τμημάτων ο κ. Παπαθεοδώρου είναι τρίτος και πρώτη η Φώφη Γεννηματά. Δεύτερη είναι η Τόνια Αντωνίου και η έδρα που παίρνει το ΚΙΝΑΛ μία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FB

 Ευχαριστώ από την καρδιά μου ολες και ολους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ αυτούς που ενώ προέρχονταν από άλλους πολιτικούς χώρους στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν στην προσπάθεια μου. Στους συνεργάτες μου μια τεράστια αγκαλιά. Θα ξανασυναντηθούμε! έγραψε ο κ . Παπαθεοδώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαθεοδώρου εξελέγη το 2015 στην Αχαΐα με τη Φώφη Γεννηματά να λειτουργεί ως λαγός για την εκλογή τ. Η ίδια είχε κατέλθει η ίδια ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , ως επιεκαφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα.Ωστόσο επέλεξε να μην κρατήσει την έδρα της στον νομό Αχαΐα και έτσι στη Βουλή πήγε μέσω Αχαΐας ο κ. Παπαθεοδώρου.

Όπως είχε γράψει το thebest.gr τότς , η επιλογή της κυρίας Γεννηματά να τεθεί επικεφαλής της λίστας στο Νομό για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου λύνει ουσιαστικά τον «γόρδιο δεσμό» που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες με την επιθυμία της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ να «δώσει» την έδρα στο πρώην στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. και πρώην Υφυπουργό Παιδείας Θόδωρο Παπαθεοδώρου.

Και τούτο γιατί οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεύτερος στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο κ. Παπαθεοδώρου. Έχοντας λοιπόν υπόψη του κανείς ότι πιθανότατα η κυρία Γεννηματά δε θα κρατήσει την έδρα της Αχαΐας εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι λειτουργεί ως… "λαγός" για να γίνει βουλευτής ο κ. Παπαθεοδώρου. Προφανώς έτσι θεωρεί ότι θα καμφθούν οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σκέψη της να βάλει πρώτο στη λίστα το πρώην στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις