Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Είδαμε πρώτοι τις νέες αφίξεις στο κατάστημα Arvana Baby της Βάσως Καλογεράτου!

Είδαμε πρώτοι τις νέες αφίξεις στο κατάσ...

Οι top εταιρείες είναι εδώ

Πέραν από τη μεγάλη ποικιλία και εξειδίκευση στα λευκά είδη για το βρέφος και το παιδί, στο Arvana Baby μπορούμε πλέον να βρούμε τις πιο top εταιρείες για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, το γεύμα, τη βόλτα του και γενικά για την ανάπτυξή του. Εταιρείες που πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Πάτρα, αλλά ήδη είναι γνωστές σε όλους τους ενδιαφερόμενους! Ας πάρουμε μια ιδέα!

Nobodinoz.
Οι περιζήτητες ινδιάνικες σκηνές που ενισχύουν το παιχνίδι αλλά ομορφαίνουν ταυτόχρονα και το δωμάτιο! Στο συνδυασμό προσθέτουμε και τα ανάλογα πουφ, καλάθια αποθήκευσης και λευκά είδη της ίδιας εταιρείας και δημιουργούμε έτσι ένα ονειρεμένο και μοντέρνο δωμάτιο!

Lorena Canals
Τα καταλληλότερα χαλιά για τα παιδιά! 100% βαμβακερά με μη τοξικές βαφές, φτιαγμένα στο χέρι και το σημαντικότερο… πλένονται στο πλυντήριο! Έτσι πάντα θα ξέρουμε ότιτο μωράκι μας έρχεται σε επαφή με ένα καθαρό και φυσικό προϊόν!

Stokke
Η πιο διάσημη νορβηγική εταιρεία που εξειδικεύεται στο έπιπλο και στην υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού σε όλα τα στάδια. Best Sellers προϊόντα που μας εντυπωσίασαν:
Η πασίγνωστη οβάλ κούνια που ξεκινώντας από λίκνο μπορεί να γίνει μέχρι και προεφηβικό κρεβάτι . Η καρέκλα Tripp Trapp που χρησιμοποιείται από 0 μηνών μέχρι και την ενήλικη ζωή! Μεγαλώνει μαζί με το παιδί και διασφαλίζει τη σωστή στάση του σε κάθε ηλικία.
Και τέλος το καρότσι! Xplory6. Το πιο ψηλό καρότσι της αγοράς που φέρνει το παιδί πιο κοντά στο γονέα! Πολύ εύκολο στο χειρισμό, ‘στιβαρό’ και ιδιαίτερα όμορφο!

Το παζλ συμπληρώνουν πολλές ακόμα εταιρείες όπως Play&Go, Elodie Details, Done by Deer, Munchkin, Tommee Tippee και πάρα πολλές άλλες που αυξάνονται διαρκώς!

Το σίγουρο είναι ένα. Θα καταφέρει να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς!

Info:
Arvana-Ερμού 70 & Κανακάρη 120
Τηλ. 2610 224910

arvana.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View