Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Paolo Roversi πίσω από το ημερολόγιο της Pirelli για το 2020!

Ο Paolo Roversi πίσω από το ημερολόγιο τ...

Οι έντονες σέπια εικόνες του Ιταλού φωτογράφου έχουν σφυρηλατήσει ένα μοναδικό στυλ

Ο Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi είναι το πρόσωπο πίσω από το ημερολόγιο της Pirelli για το 2020.  Ακολουθώντας τις αισθησιακές φωτογραφίες του Albert Watson, που κατέλαβαν μια ατμόσφαιρα ταυτόχρονα σιωπηλή και οικεία, ο φωτογράφος της μόδας Paolo Roversi έχει αναλάβει την φωτογράφιση για το ημερολόγιο της εταιρείας ελαστικών για το 2020.  

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα της Pirelli στο facebook, οι έντονες σέπια εικόνες του Ιταλού φωτογράφου έχουν σφυρηλατήσει ένα μοναδικό στυλ, συνδυάζοντας ρεαλισμό και ψευδαίσθηση.

Οι εικόνες του φωτογράφου σηματοδότησαν αμέτρητες διαφημιστικές καμπάνιες για μάρκες από Giorgio Armani έως Vera Wang και πορτρέτα διάσημων γυναικών από τις Rihanna, Björk, Annie Lennox και Tilda Swinton στη Ναταλία Vodianova και την Kate Moss.  

 

Έχει δει τοποθεσίες στη Βερόνα, της πόλης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, υποθέτοντας ότι η τραγική ιστορία αγάπης μπορεί να είναι το θέμα του ημερολογίου

Με το στυλ του που συνδυάζει ρεαλισμό και οπτική ψευδαίσθηση, οι εικόνες του εμπλουτίζονται με αισθησιασμό. Ο αυτοδίδακτος φωτογράφος εργάστηκε σε εκστρατείες με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως  Giorgio Armani, Vera Wang και  Dior στις αρχές της δεκαετίας του 1980, βλέποντας την καριέρα του να εκτοξεύεται.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Roversi για τις ανάγκες του ημερολογίου, έχει δει τοποθεσίες στη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, υποθέτοντας ότι η τραγική ιστορία αγάπης μπορεί να είναι το θέμα του ημερολογίου, το οποίο είναι γνωστό ως The Cal.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight