Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατερίνα Γρ. Σολωμού: «Για την Αχαΐα που αγαπάμε, για την Ελλάδα που θέλουμε»

Κατερίνα Γρ. Σολωμού: «Για την Αχαΐα που...

Το μήνυμα της υπ. βουλευτή Αχαΐας στο ΚΙΝ.ΑΛ.

«Η ενότητα της δημοκρατικής μας παράταξης συνδέεται άμεσα με την ιστορική της πορεία, με τους αγώνες για ένα κράτος δικαίου, για μια δυνατή Αχαΐα, μια υπερήφανη Ελλάδα», είναι το μήνυμα που στέλνει η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΙΝ.ΑΛ. Κατερίνα Γρηγ. Σολωμού, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής.

«Η ενότητα, είναι η δύναμή μας και η δύναμη των πολιτών που προσβλέπουν σε ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτό τον αγώνα, είμαστε όλοι παρόντες και κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Για την Αχαΐα που αγαπάμε, για την Ελλάδα που θέλουμε», τόνισε στον απόηχο της περιοδείας που πραγματοποίησε με τους συνυποψηφίους της προ ημερών στα Καλάβρυτα.

Παράλληλα, η κυρία Σολωμού ενόψει της κορύφωσης του εκλογικού αγώνα συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες σε δημόσιους οργανισμούς, φορείς, σε εθελοντικά σωματεία και συλλόγους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη κοινωνικής αφύπνισης.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή με αλλαγή πολιτικής πριν να είναι αργά. Ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Χρειάζεται συνεννόηση και προοδευτικό σχέδιο» καταλήγει, καλώντας όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς πολίτες της Αχαΐας να δώσουν στο «Κίνημα Αλλαγής» το ποσοστό που χρειάζεται για να είναι ο ρυθμιστής του πολιτικού συστήματος την επόμενη μέρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις