Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας και Ρίου από Πέμπτη 4/7/2019 και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας και Ρίου από...

Σε Odeon Veso Mare και θερινό Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο ODEON VESO MARE (τηλ: 21 1181 8061) από τις 4/7/2019 έως τις 10/7/2019

Spider-Man: Far from home / Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του και σε 3D από 03/07

(Απλό) ΠΕΜ & ΔΕΥΤ –ΤΕΤ: 19:10, 20:00, 21:00, 22:00, 22:40, 23:10

ΠΑΡ & ΣΑΒ: 19:10, 20:00, 21:00, 22:00, 22:40

Κ: 19:10, 20:00, 21:00, 22:00

 (3D) ΠΕΜ – ΤΕΤ: 20:30

Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Σκηνοθεσία: Τζον Βατς

Πρωταγωνιστές: Ζενταγια, Τομ Χόλαντ, Τζον Φαβρό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζέικ Τζίλενχαλ, Κόμπι Σμόλντερς, Μαρίζα Τομέι, Μάικλ Κίτον, Λάουρα Χάρριερ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.08

Annabelle Comes Home

ΠΕΜ-ΣΑΒ & ΔΕΥΤ – ΤΕΤ: 20:10, 21:20, 22:30

Κ: 20:10, 21:20

Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να δημιουργήσει μεγαλύτερο χάος, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στην αίθουσα δαιμoνικών  αντικειμένων του σπιτιού τους, την τοποθετούν "με ασφάλεια" πίσω από ένα ιερό γυαλί και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Αλλά μία δαιμονική νύχτα επίκειται καθώς η Annabelle ξυπνάει τα κακά πνεύματα της αίθουσας, και όλοι μαζί στρέφονται εναντίον της 10χρονης κόρης των Γουόρεν, της Τζούντι και των φίλων της.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντόμπερμαν

Πρωταγωνιστές: ΜακΚίνα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ, Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα

Κατηγορία: Τρόμου

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.46’

Yesterday

ΠΕΜ – ΤΕΤ: 21:40

Μέχρι χθες, όλοι ήξεραν τους Beatles. Σήμερα μόνο ο Τζακ θυμάται τα τραγούδια τους - και θα κάνει μεγάλη επιτυχία! Ο Τζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ) είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι (Λίλι Τζέιμς, Mamma Mia! Here We Go Again). Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα (η βραβευμένη με Emmy Κέιτ ΚακΚίνον), η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι.. το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη. 

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ

Πρωταγωνιστές: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΚακΚίνον, Εντ Σίραν

Κατηγορία: Κομεντί

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.56’

Nous Finirons Ensemble / Μικρά Αθώα Ψέματα 2

ΠΕΜ – ΤΕΤ: 21:30

O Μαξ (Φρανσουά Κλουζέ) βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ

Πρωταγωνιστές: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φρανσουά Κλουζέ, Ζιλ Λελούς, Λοράν Λαφίτ, Μπενουά Μαζιμέλ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Κλεμεντίν Μπερτ, Βαλερί Μποντόν, Χοσέ Γκαρσία,  Ζαν Ντιζαρντέν

Κατηγορία: Κωμωδία, Δράμα

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.15’

Toy Story 4 (GR)

ΠΕΜ – ΠΑΡ & ΔΕΥΤ – ΤΕΤ: 19:30

ΣΚ: 18:20, 19:30

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.40’

Booksmart

ΠΕΜ – ΤΕΤ: 19:40

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν) πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχασαν πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ

Πρωταγωνιστές: Κέιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φέλντσταϊν, Λίζα Κούντροου, Μπίλι Λουρντ, Τζέισον Σουντέικις,  Μέισον Γκούντινγκ,  Νίκο Χιράγα,  Νταϊάνα Σίλβερς,  Τζέσικα Γουίλιαμς

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.42’

Aladdin / Αλαντίν (GR)

ΣΚ: 18:40

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Πρωταγωνιστές: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν

Κατηγορία: Οικογενειακή, Φαντασίας

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 2.08

UglyDolls / Τα Ασχημογλυκούλια (GR)

ΣΚ: 18:10

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής

Ακούγονται οι: Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.30’

Missing Link / Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (GR)

ΠΕΜ – ΠΑΡ & ΔΕΥΤ – ΤΕΤ: 19:00

ΣΚ: 18:00, 19:00

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ

Ακούγονται οι: Χιου Τζάκμαν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Ζόε Σαλντάνα, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Στίβεν Φράι

Σκηνοθετική Επιμέλεια στα Ελληνικά: Ηλίας Ζερβός

Ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.34

CINEKASTRO στο Ρίο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο CINEKASTRO στο Ρίο (τηλ: 261 099 4765)

«ΓΚΛΟΡΙΑ» AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/7

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Λέλιο

Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Τζον Τουρτούρο, Μάικλ Σέρα 

Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Αισθηματική 

Η διαζευγμένη Gloria (Julianne Moore) είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που περνάει τις μέρες της σε μία συντηρητική δουλειά γραφείου και τις νύχτες της σε χορευτικές πίστες σε διάφορα κλαμπ, όπου ξεδίνει χορεύοντας. Μετά τη γνωριμία της με τον Arnold (John Turturro) σε μία νυχτερινή έξοδο της, βρίσκεται να ζει έναν αναπάντεχο έρωτα, με όλες τις χαρές και τις επιπλοκές των ραντεβού, της αναζήτησης ταυτότητας της και της οικογένειας

«TOY STORY 4» AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ηθοποιοί (φωνές):

Διάρκεια: 100 λεπτά

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

«ΓΚΛΟΡΙΑ» AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:40

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Λέλιο

Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Τζον Τουρτούρο, Μάικλ Σέρα 

Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Αισθηματική 

 

Η διαζευγμένη Gloria (Julianne Moore) είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που περνάει τις μέρες της σε μία συντηρητική δουλειά γραφείου και τις νύχτες της σε χορευτικές πίστες σε διάφορα κλαμπ, όπου ξεδίνει χορεύοντας. Μετά τη γνωριμία της με τον Arnold (John Turturro) σε μία νυχτερινή έξοδο της, βρίσκεται να ζει έναν αναπάντεχο έρωτα, με όλες τις χαρές και τις επιπλοκές των ραντεβού, της αναζήτησης ταυτότητας της και της οικογένειας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture