Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπραντ Πιτ: «Το Χόλιγουντ είναι ένα παιχνίδι για νέους»

Μπραντ Πιτ: «Το Χόλιγουντ είναι ένα παιχ...

O Αμερικανός σταρ του σινεμά ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ της Αυστραλίας

Ο Μπραντ Πιτ είναι 55 χρονών και ομολογεί ότι όσο μεγαλώνει, τόσο νιώθει εκτός χολιγουντιανού ανταγωνισμού.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις γυναίκες ηθοποιούς να μιλούν για το πόσο μεγαλώνοντας δεν μπορούν να βρουν ρόλους και ταινίες που τις αφορούν, οπότε σταδιακά νιώθουν εκτός ανταγωνισμού και δουλειάς αλλά να που σήμερα το λέει κι ένας άντρας ηθοποιός και ένας από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ της σύγχρονης εποχής, ο γόης Μπραντ Πιτ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ Αυστραλίας, ο Μπραντ Πιτ ομολόγησε ότι όσο μεγαλώνει καταλαβαίνει ότι απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από «το παιχνίδι του Χόλιγουντ».

«Αυτή την εποχή είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, ως παραγωγός, ένα ρόλο που με ικανοποιεί και μ' ευχαριστεί πάρα πολύ. Ως ηθοποιός δουλεύω όλο και λιγότερο. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι για τους νέους - όχι ότι δεν υπάρχουν υπέροχοι ρόλοι και για μεγαλύτερους άνδρες. Απλά νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι του Χόλιγουντ θα σε προσπεράσει - σα φυσική εξέλιξη. Θα σε πετάξει εκτός γιατί έτσι είναι η φυσική συνέχεια...», ανέφερε ο Πιτ, τον οποίο στις 22 Αυγούστου 2019 θα τον δούμε στην Ελλάδα στο πολυαναμενόμενο φιλμ του Ταραντίνο «Κάποτε…στο Χόλυγουντ».

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, ο Μπραντ Πιτ ρωτήθηκε και είπε την άποψή του και για το μεγάλο θέμα της εποχής: σινεμά ή streaming;

«Εκτιμώ πολύ το ρόλο που έχουν παίξει οι streaming πλατφόρμες, γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερο ενδιαφέροντα πρότζεκτ. Όλο και περισσότερους σεναριογράφους, δημιουργούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς να έχουν την ευκαιρία τους σε κάτι. Κι αυτό σου δίνει και σένα την ευκαιρία να τους ανακαλύψεις, όλα αυτά τα νέα ταλέντα. Όμως, είμαι πολύ περίεργος για το μέλλον του σινεμά - τι φόρμα θα πάρει για να επιβιώσει...».

Ο Πιτ μίλησε και για την συνεργασία του στο «Once Upon a Time in Hollywood» με τον Κουέντιν Ταραντίνο ενώ να προσθέσουμε πως τον Σεπτέμβριο θα τον δούμε και στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ad Astra» σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκρέι. Και τις 2 ταινίες τις περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight