Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σινε-προβολές στην ταράτσα της Ευμήλου - Από Τζακ Νίκολσον και Πατσίνο μέχρι Ίθαν Χοκ και Γ. Άλεν

Σινε-προβολές στην ταράτσα της Ευμήλου -...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Στην ταράτσα του μπαρ TrabaΛa στην οδό Ευμήλου 8, στην Πάτρα, πίσω από τη ΔΕΗ διοργανώνονται και φέτος το καλοκαίρι σινε-προβολές κι απόψε Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, απ’ όσο είδαμε στις 21.45 θα προβληθεί μία ταινία του 1975 που είχε κάνει αίσθηση τότε, εμπορική επιτυχία και είχε κατακτήσει και 5 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και α’ ανδρικού για τον Τζακ Νίκολσον, ο οποίος στη συνέχεια κέρδισε άλλα 2 Όσκαρ, β’ ανδρικού για τις «Σχέσεις στοργής» το 1983 και α’΄ανδρικού το 1997 για το «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο λόγος για την ταινία «Στη Φωλιά του Κούκου».

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ. κρατ: 6909060335.

Διάρκεια ταινίας: 133 λεπτά.

Εκτός του σπουδαίου Τζακ Νίκολσον παίζουν και οι: Κρίστοφερ Λόιντ, Λουίζ Φλέτσερ, η οποία και κέρδισε το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, ο Ντάνι ντε Βίτο, κ.α.

Εκ των παραγωγών του φιλμ ήταν ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας.

Ένας φυλακισμένος μεταφέρεται σε ένα ψυχιατρείο, γιατί οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι είναι ψυχοπαθής. Αυτός όμως θα αναστατώσει τη ζωή του ιδρύματος και θα έρθει σε σύγκρουση με τη διεύθυνση. Η ταινία όπως προείπαμε, έχει κερδίσει 5 βραβεία Όσκαρ.

*Οι αμέσως επόμενες προβολές στον ίδιο χώρο είναι την Πέμπτη 4/7 το βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας το 1977, «Ο Νευρικός Εραστής, Annie Hall» σε σκηνοθεσία του Γούντι Άλεν με τον ίδιο και την Ντάιαν Κίτον, το «Πριν τα Μεσάνυχτα – Βefore Midnight» παραγωγής 2013 σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί, Ξένια Καλογεροπούλου, Σίμους Ντέιβι - Φιτζπάτρικ, Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη που γυρίστηκε στην Καρδαμύλη της Μεσσηνίας (θα προβληθεί την Παρασκευή 5/7 στις 22.00), το Γαλλικό φιλμ «Οι Άθικτοι» του 2011 σε σκηνοθεσία Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους: Φρανσουά Κλιζέ, Ομάρ Σι, (το Σάββατο 6/7 στις 22.00) και την Κυριακή 7/7 στις 21.45 θα παιχθεί το θρυλικό αστυνομικό φιλμ του 1973 «Σέρπικο», διάρκειας 130 λεπτών, σε σκηνοθεσία Σίντνευ Λιούμετ με τον Αλ Πατσίνο που προτάθηκε για το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture