Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δευτέρα και Τρίτη στην Πάτρα το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε

Δευτέρα και Τρίτη στην Πάτρα το Φεστιβάλ...

Δωρεάν είσοδος

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους θα πραγματοποιηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, δηλαδή την 1η και 2η Ιουλίου 2019 (ώρα έναρξης 21:15) στο κήπο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος! Είσοδος Δωρεάν!

Το πρόγραμμα του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους είναι το εξής, Δευτέρα 1/7 «Δημιουργοί από όλο τον κόσμο» με την προβολή 18 ταινιών από 13 χώρες και την Τρίτη 2/7 «Έλληνες Δημιουργοί» με 13 ταινίες! Οι ταινίες επιλέχθηκαν από περίπου 2000 ταινίες που εστάλησαν προς επιλογή!

"Έφτασε άλλη μια χρονιά για το φεστιβάλ μας όμως αν και είναι η 14η για εμάς μοιάζει σαν …1η καθώς είναι η πρώτη χρονιά που δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε το φεστιβάλ μας σε δικό μας χώρο. Σας περιμένουμε στον κήπο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος!

Αυτό σημαίνει πώς μια νέα εποχή ξεκινά για το φεστιβάλ! Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του! Ένα φεστιβάλ δωρεάν και ανοιχτό σε όλους!Αποφασίσαμε για 2η χρονιά να συνεχίσουμε την ψηφοφορία του κοινού! Ελάτε λοιπόν, απολαύστε σινεμά κάτω από τα αστέρια και ψηφίστε την αγαπημένη σας ταινία!", επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture