Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα φανάρια που κρύβουν τα... φανάρια στους δρόμους της Πάτρας

Τα φανάρια που κρύβουν τα... φανάρια στο...

Υπομονή μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο

Προβλήματα στην σωστή κυκλοφορία των οχημάτων προκαλούν το τελευταίο διάστημα τα «διπλά» φανάρια που τοποθετούνται στις οδούς Κορίνθου και Κανακάρη στο κέντρο της Πάτρας.

Τα καινούργια φανάρια που μπαίνουν αυτό τον καιρό (κάποια βέβαια έχουν μπει εδώ και πολλές εβδομάδες) δεν επιτρέπουν στους διερχόμενους οδηγούς να βλέπουν τους σηματοδότες που είναι αυτή την στιγμή σε λειτουργία.

Και τούτο γιατί, όπως είναι λογικό, αρκετά από αυτά στήνονται ακριβώς μπροστά από τα ήδη υπάρχοντα κόβοντας την ορατότητα σε οδηγούς και πεζούς. Αρκετοί εκ των οδηγών διαμαρτύρονται έντονα καθώς δεν μπορούν να διακρίνουν εάν το φανάρι είναι κόκκινο ή πότε είναι πράσινο με αποτέλεσμα, όπως λένε τα ατυχήματα, εάν ήδη κάποια δεν έχουν συμβεί, να είναι θέμα χρόνου.

Δυστυχώς άπαντες θα πρέπει να κάνουν υπομονή 2-3 μήνες ακόμα καθώς μόλις χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος εξηγούσε μιλώντας στο thebest.gr, ότι η αντιδρόμηση Κανακάρη και Κορίνθου (λόγος για τον οποίο τοποθετούνται τα καινούργια φανάρια), αργεί ακόμα.

Σύμφωνα με τον κ. Στάμο η εργολαβία τοποθέτησης των φαναριών αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουλίου και οι διεργασίες για την αντιστροφή της ροής των οχημάτων δεν είναι πιθανόν να τελειώσουν πριν τον Σεπτέμβριο…

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε δεν θα συμβεί κάτι το πολύ σοβαρό στους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις