Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαμαρτυρία εργαζομένων της "Frigoglass" στο υπουργείο Εργασίας

Διαμαρτυρία εργαζομένων της "Frigog...

Για το κλείσιμο του εργοστασίου στην Κάτω Αχαΐα,

Διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εργασίας έκαναν σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, εργαζόμενοι της Frigoglass. Μετά από 40 χρόνια 91 εργαζόμενοι βρίσκονται οριακά στο φάσμα της ανεργίας και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεφύγουν. Η απόφαση για παύση λειτουργίας του εργοστασίου της Frigoglass στην Κάτω Αχαΐα κινητοποίησε δεκάδες άτομα.  Πιο συγκεκριμένα στο υπουργείο θα λάβει χώρα  κρίσιμη τριμερής συνάντηση για τη Frigoglass και το μέλλον των 91 εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται ένα βήμα από την ανεργία μετά την απόφαση της εταιρείας να κλείσει το εργοστάσιο της Κάτω Αχαΐας.

Μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, όπως επίσης εκπρόσωποι άλλων σωματείων, στηρίζουν τους εργαζόμενους της Frigoglass και πριν την προγραμματισμένη συνάντηση κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο. Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία τους θα συμμετάσχει στη σύσκεψη στο γραφείο του Γεν. Γραμματέα, Α. Νεφελούδη, ο οποίος έχει προσκαλέσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές μετά από αίτημα των ίδιων των εργαζομένων που ζήτησαν παρέμβαση της πολιτείας. Πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι μετέβησαν στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, ζητώντας από τον συντονιστή να μεσολαβήσει για να κλειστεί το ραντεβού στην Αθήνα.

Στόχος -και ίσως τελευταίο χαρτί των εργαζομένων- είναι να πειστεί η διοίκηση της εταιρείας να διατηρήσει ανοιχτή την παραγωγική μονάδα της Κάτω Αχαΐας.

Φωτ.:eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις