Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Η Κομπίνα" τράβηξε τους σινεφίλ πανελλαδικά & στο σινέ-Κάστρο στο Ρίο

"Η Κομπίνα" τράβηξε τους σινεφ...

Έκοψε το 4ήμερο της πρεμιέρας της, κοντά στα 11.000 εισιτήρια σε 63 αίθουσες σε όλη τη χώρα

Τι κι αν οι κριτικές ήσαν το πολύ μέχρι 2 με δυόμιση αστέρια η κωμική περιπέτεια «Η Κομπίνα – The Hustle» με την Ρέμπελ Γούιλσον και την Ανν Χάθαγουει στους ρόλους που παλιότερα είχαν παίξει σε άλλες εκδοχές οι Ντέιβιντ Νίβεν και Μάρλον Μπράντο το ’64 και οι Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν το 1988, φαίνεται πως άρεσε στο Ελληνικό κοινό και δη μοιάζει ιδανική για ένα ευχάριστο βράδυ σ’ ένα θερινό σινεμά. Σύμφωνα με στοιχεία του flix.gr, η κωμωδία αυτή με φόντο την κοσμοπολίτικη Κυανή ακτή και κεντρικές ηρωίδες δύο απατεώνισσες που βάζουν στόχο πλούσια κορόιδα, προσέλκυσε σε 63 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στους 11.000 θεατές το 4ήμερο της πρεμιέρας της (6-9 Ιουνίου 2019).

Το φιλμ σε σκηνοθεσία Κρις Άντισον παίζεται και εδώ στην Πάτρα αποκλειστικά στο θερινό σινέ-Κάστρο στο Ρίο και όπως μάθαμε, παρά τις πανελλήνιες και την εξεταστική των φοιτητών που έχουν κρατήσει πολλούς αναγκαστικά στο σπίτι, υπολογίζεται πως έκοψε κοντά στα 300 εισιτήρια (κάθε βράδυ μία προβολή).

*Η ταινία «Η Κομπίνα» που στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 35 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 44 από τον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την Τετάρτη 12/6 στην προβολή των 21.00 (διάρκεια 93 λεπτά) μιας και στην προβολή των 22.40 το σινέ-Κάστρο έφερε από τη Δευτέρα 10/6 την κωμική περιπέτεια από την Κύπρο σε σκηνοθεσία Μάριου Πιπερίδη «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» που έχει βραβευτεί στο Φεστιβάλ της Tribeca στη Ν. Υόρκη. Παίζει ο Αδάμ Μπουσδούκος.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture