Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται τα "Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας" με την Ντάιαν Κίτον

Έρχονται τα "Κορίτσια Κάποιας Ηλικί...

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και εδώ στην Πάτρα

Tην Αμερικάνικη κομεντί «Kορίτσια Κάποιας Ηλικίας – Poms» που ήδη προβάλλεται στις ΗΠΑ, θα δούμε από τις 13 Ιουνίου 2019 που θα κάνει πρεμιέρα & στην Ελλάδα σε διανομή της Seven Films.

Πρόκειται για μια ταινία της Ζάρα Χέις με τις: Νταϊάν Κίτον, Τζάκι Γουίβερ, Παμ Γκρίερ, Ρέα Πέρλμαν, κ.α.

Δεν είναι ποτέ αργά, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, αναφέρει η αφίσα του φιλμ που δείχνει τα «κορίτσια» με look μαζορέτας!

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η απολαυστική κωμωδία της Ζάρα Χέις, από τους παραγωγούς της ταινίας «Book Club», επιστρατεύει ένα δυνατό γυναικείο καστ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους στρίπερς του Full Monty.

Σύνοψη

Σε μια κοινότητα συνταξιούχων, δύο τολμηρές γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα …μαζορετών, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για καινούργιες αρχές!

Η ταινία

H Βρετανίδα σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Ζάρα Χέις, έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία, η οποία αποτελεί και την 1η της σκηνοθετική προσπάθεια με ταινία μυθοπλασίας.

“Αρχικά σκεφτόμουν να γυρίσω  ένα ντοκιμαντέρ για τις μαζορέτες μεγαλύτερης ηλικίας , αλλά όσο το έψαχνα συνειδητοποίησα ότι αυτή η ιδέα θα μπορούσε να γίνει ταινία μυθοπλασίας. Ελάχιστες είναι οι ταινίες με γυναίκες μεγάλης ηλικίας που χορεύουν και νιώθουν ελεύθερες με το σώμα τους. Μου φάνηκε σχεδόν επαναστατική η ιδέα του να φτιάξω μια ιστορία απ’ αυτό "δήλωσε η σκηνοθέτιδα.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που ερμηνεύει η σπουδαία & βραβευμένη με Όσκαρ Νταιάν Κίτον, την Μάρθα, μια γυναίκα που αποφασίζει να ξεκινήσει μια ομάδα με μαζορέτες, μαζί με μερικές ακόμη τολμηρές κυρίες που φιλοξενούνται στην κοινότητα συνταξιούχων στην οποία μόλις μετακόμισε.

Δίπλα στην Νταιάν Κίτον και την υποψήφια για Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιό Τζάκι Γουίβερ συναντάμε δύο ακόμα εξαιρετικές ερμηνεύτριες με μεγάλη ιστορία.

Η βραβευμένη με 4 Emmy, Ρέα Πέρλμαν και η μοναδική Παμ Γκρίερ, η σταρ των ταινιών blaxploitation στη δεκαετία του ’70 που είχε παίξει και στην «Τζάκι Μπράουν» του Κουέντιν Ταραντίνο το 1997.

"Το να συνεργάζεσαι έστω και με μία από αυτές τις κορυφαίες ηθοποιούς, είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα masterclass υποκριτικής", αναφέρει η Χέις, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη από το αποκλειστικά γυναικείο καστ, που αποτελείται από θρύλους της υποκριτικής. "Πόσο μάλλον να τις έχεις όλες μαζί, συγκεντρωμένες σε μια σκηνή".

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Στο box office των ΗΠΑ το "Poms" από τις 10/5 που παίζεται, πλησιάζει τα 14 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαφημιστικό Τρέιλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture