Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Granary Lodge Scotland: Εικόνες από το ξενοδοχείο του Καρόλου σε victorian style!

Granary Lodge Scotland: Εικόνες από το ξ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φιλοξενηθείτε στο εξοχικό που λάτρευε η βασιλομήτορα και έγινε διεθνής είδηση ως επιχειρηματικό τόλμημα του 70χρονου πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Κάρολος το εγκαινίασε με ενθουσιασμό τον περασμένο μήνα φορώντας το απαραίτητο κιλτ, δηλαδή την παραδοσιακή σκοτσέζικη φούστα. Το Granary Lodge που υποκλίνεται στα περίφημα Χάιλαντς, αγναντεύει τη Βόρεια Θάλασσα και ήταν η… σιταποθήκη του αγαπημένου εξοχικού κάστρου της γιαγιάς του, μετατράπηκε σε ένα bed & breakfast ξενοδοχείο δέκα δωματίων με παραδοσιακό, βικτωριανό διάκοσμο. Μέσα στο κτήμα του πύργου Μέι στο Κέιθνες – για του οποίου τη συντήρηση προορίζονται τα όποια έσοδα- μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης και αυθεντική σκοτσέζικη φιλοξενία.

 

Οι τιμές δεν είναι απλησίαστες και εξωφρενικές, κυμαίνονται από 170 ως 230 ευρώ τη βραδιά. Το ντεκόρ βασίζεται σε παστέλ τοίχους με πίνακες, γκραβούρες, πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας και κλασικά έπιπλα. Ρολόγια -αντίκες, ταπετσαρίες εποχής, «βαριά» χαλιά συμπληρώνουν την όλη ατμόσφαιρα. Το πρωινό περιλαμβάνει ντόπιες πίτες, μαύρη πουτίγκα, αβγά σκραμπλ, ενώ προτείνονται και πιάτα για χορτοφάγους.

 

Η έκταση και το κάστρο αγοράστηκαν από τη βασιλομήτορα το 1952 και το 1996 δωρίστηκαν στο Queen Elizabeth Castle of May Trust. Ο Κάρολος περνούσε εδώ τις παιδικές του διακοπές και είναι ένθερμος υποστηρικτής της περιοχής αποδεικνύοντας πως διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό. Οι κήποι στο Κέιθνες είναι πελώριοι με σήμα κατατεθέν τις τριανταφυλλιές που λάτρευε η γιαγιά του Καρόλου, ενώ στη δασική περιοχή λειτουργεί κέντρο ζώων με σπάνιες ράτσες αγελάδων, προβάτων αλλά και χήνες, πάπιες γουρουνάκια ώστε οι επισκέπτες να μάθουν τις βουκολικές ασχολίες. Από Μάιο ως Ιούνιο οι λίμνες, τα ρυάκια, τα βουνά αναρρίχησης με τα σπάνια πουλιά και η παραλία Ντάνετ των τριών μιλίων είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View