Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Aπό αυτή την Πέμπτη & στην Πάτρα η κωμωδία "Η Κομπίνα"

Aπό αυτή την Πέμπτη & στην Πάτρα η κ...

Με Αν Χάθαγουει & Ρέμπελ Γουίλσον

Η επιτυχημένη Αμερικανική κωμωδία με τίτλο «Η Κομπίνα – The Hustle» με πρωταγωνίστριες την Αν Χάθαγουεϊ που την είδαμε και στο «Serenity – Tο Νησί της αποπλάνησης», και την Ρέμπελ Γουίλσον βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 σε διανομή της Tulip και θα την δούμε και στην Πάτρα στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (Πέμπτη με Κυριακή 9/6 στις 22.00 και από Δευτέρα 10/6 στις 22.40). To φιλμ που δείχνει αστείο και διασκεδαστικό, ήδη στις ΗΠΑ κοντεύει σε εισπράξεις τα 35 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 40 από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί στήνουν μια απολαυστική πλεκτάνη με πολλά (αντρικά) θύματα. Η σκηνοθεσία είναι του Ουαλού Chris Addison. Όπως διαβάσαμε πρόκειται για ριμέικ του επιτυχημένου φιλμ του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels – Απατεώνες και Τζέντλεμεν» όπου πρωταγωνιστούσαν οι Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν σε σκηνοθεσία του Φρανκ Οζ.

Στο νέο φιλμ παίζουν ακόμα οι Άλεξ Σαρπ, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, κ.α.

Η Αν Χαθαγουέι και η Ρέμπελ Γουίλσον σ’ ένα απίθανο δίδυμο, στήνουν τις πιο ξεκαρδιστικές απάτες, με θύματα, ποιους άλλους; τους ανυποψίαστους κυρίους, στους οποίους βάζουν τα γυαλιά. Η στυλάτη, αριστοκρατική Τζόσεφιν και η πληθωρική, ατσούμπαλη Πένι, με φόντο την γαλλική Ριβιέρα, “ψαρεύουν” τα πλούσια θύματά τους και στην κυριολεξία να κάνουν να το βάλουν στα πόδια, αφού πρώτα τους έχουν καταθέσει διαμάντια, χρήματα, και ότι άλλο τους ζητήσουν τα πονηρά θηλυκά. Χωράνε όμως δύο απατεώνες στην ίδια πόλη; Ποια κάνει κουμάντο και είναι η καλύτερη; Ο μόνος τρόπος να το μάθουν, αλλά και να αδειάσει η μία την γωνία της άλλης, είναι ένα στοίχημα. Ένα στοίχημα για το ποια θα κατακτήσει τον “αθώο” Τόμας. Μόνο που το έξυπνο πουλί, από την μύτη πιάνεται…

Το φιλμ υπόσχεται γέλιο, έξυπνες ατάκες και απίθανες καταστάσεις.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Στις Αμερικάνικες αίθουσες το φιλμ έκανε πρεμιέρα στις 10 Μαΐου 2019.

Στο imdb το φιλμ συγκεντρώνει μέσο όρο 5.3/10.

Σκηνοθεσία: Chris Addison.

Μεταξύ των παραγωγών είναι και η ταλαντούχα κωμικός και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Rebel Wilson.

Η Κομπίνα - The Hustle με την Αν Χάθαγουει & την Ρέμπελ Γουίλσον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture