Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας θέλουν να αποκτήσουν παιδί

Τζένη Μπαλατσινού και  Βασίλης Κικίλιας ...

Στις 16 Ιουνίου ο γάμος τους

Για το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και το σκοπό τους να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια  παραδέχτηκε πως έχει πολλή αγωνία και άγχος για την τελετή την οποία χαρακτήρισε απλή και παραδοσιακή. Ο γάμος θα γίνει στις 16 Ιουνίου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και το νυφικό θα φέρει την υπογραφή Zeus & Dione.

Στην ίδια εκπομπή εχθές ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να κάνει ένα παιδί. Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, είπε για το θέμα τα εξής: «Ε, δεν μπορεί να το σκέφτεται μόνος του. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω χρόνια ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Θεωρώ ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας δίπλα στον άλλο και από μία ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλο στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ πριν κοιμηθείς και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight