Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσαμε τον Αλέξη Γεωργούλη στην Πάτρα – Δείτε τι δήλωσε στο thebest- ΦΩΤΟ

Συναντήσαμε τον Αλέξη Γεωργούλη στην Πάτ...

Είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα σε ένα ταξίδι-αστραπή, ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε έναν διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, εκείνον του υποψήφιου ευρωβουλευτή παραχώρησε συνεντεύξεις σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με κόσμο για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Γεωργούλης επισήμανε ότι πήρε την απόφαση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κυρίως στον άξονα του πολιτισμού. «Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη εξωστρέφεια της Ελλάδας προς την Ευρώπη και όχι μόνο», σημείωσε.

Αναφορικά με την ανταπόκριση του κόσμου υποστήριξε ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου που ήξερε ότι ασχολείται με τα κοινά (είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Λάρισα).

«Σε αυτούς  φάνηκε περίεργο με την έννοια γιατί τώρα και με ρωτούσαν γιατί τώρα που πάει τόσο καλά η δουλειά σου κι έχεις δουλειά στην τηλεόραση, στο θέατρο και το εξωτερικό. Ο κόσμος που δεν ήξερε ότι ασχολούμαι με τα κοινά είχε μια αντίδραση του τύπου: τι είναι αυτό; Τι δουλειά έχει κι έκανε τέτοια στροφή; Η αντίδραση όμως σιγά-σιγά μαλακώνει, επικοινωνώντας τι ακριβώς σκέφτομαι και ποιες είναι οι θέσεις μου. Η υποψηφιότητά μου βρίσκει πολύ κόσμο σύμφωνο. Μέχρι στιγμής σε αυτά που λέω δεν έχω δει κάποιον αντίλογο που να έχει ένα επιχείρημα ότι δεν είναι καλά και δεν πρέπει να τα κάνουμε».

 

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά της αποχής από τις εκλογές.

«Χωρίς να έχουν γίνει πολύ συγκεκριμένα γκάλοπς ο κόσμος δείχνει να μην έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκλογές. Αυτό είναι λογικό, καλά κάνουν που δεν ασχολούνται με την πολιτική, γιατί η πολιτική δεν ασκεί πολιτική, αλλά για να μπορέσει να ασκήσει πολιτική, δεν πρέπει να απέχουμε. Η αποχή δηλώνει αδιαφορία και όχι αγανάκτηση. Θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο ώριμα και να μπορέσουμε, ως νέοι, να θέσουμε κάποιες γραμμές, να αποφασίσουμε κάποια πράγματα τα οποία να εκφραστούν», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις