Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η ταινία "Ο Παραλίας" με τον Μάθιου Μακόναχι και στην Πάτρα

Η ταινία "Ο Παραλίας" με τον Μ...

Υποδύεται έναν ασυμβίβαστο συγγραφέα που ζει άσωτο βίο

Aπό την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 θ’ αρχίσει τελικά να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, η νέα ταινία του 46χρονου Καλιφορνέζου δημιουργού Χάρμονι Κορίν με τίτλο «Ο Παραλίας - The Beach Bum».

Πρόκειται για μια ανεξέλεγκτη stoner κωμωδία με τον βραβευμένο με Όσκαρ α’ ανδρικού για το «Dallas Buyers club», Μάθιου ΜακΚόναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το φιλμ, η αλήθεια είναι πως στις ΗΠΑ δεν είχε επιτυχία και έχει φτάσει μόλις τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Στο imdb συγκεντρώνει βαθμολογία 6,3 και στο Rotten tomatoes 54%. Είναι σίγουρα ένας εντελώς ασυμβίβαστος ρόλος για τον Μάθιου Μακόναχι ενώ και το υπόλοιπο καστ γύρω του είναι διαλεκτό.  

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μία ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Μούντογκ, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να ακολουθεί κανόνες και «πρέπει». Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι και ένα all-star καστ που αποτελείται από τους Άιλα Φίσερ, Ζακ Έφρον, Μάρτιν Λόρενς, Τζίμι Μπάφετ, Τζόνα Χιλ και τον ράπερ Snoop Dogg. Ο Harmony Korine έχει γράψει και σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα Mister Lonely (2007) και Spring Breakers (2012) ενώ το «Trash Humpers» το 2009 είχε κάνει την πρεμιέρα του και βραβευτεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Toronto.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture