Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καλάβρυτα: Εναλλαγή ή ΑΝ.Α.Σ.Α !

Καλάβρυτα: Εναλλαγή ή ΑΝ.Α.Σ.Α !

Γράφει ο Σπύρος Θεοχάρης – Οικονομολόγος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων

Αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του νυν Δημάρχου είμαστε η «Μύκονος του χειμώνα» έχουμε αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας, έχουμε φτιάξει υποδομές ακόμα και στο τελευταίο χωριό, έχουμε διαφάνεια ανοιχτές διαδικασίες και πρόσβαση όλων των πολιτών παντού!

Όποιος ισχυριστεί ότι χρησιμοποιείται ο Δήμος και οι Δημοτικές επιχειρήσεις σαν μηχανισμός πίεσης και δελεασμού των πολιτών με απλά λόγια ως «εκλογικός μηχανισμός» για την επανεκλογή του  για τέταρτη θητεία είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου!

Κοινώς πρέπει να του βάλουμε «πιπέρι στο στόμα»!

Αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του πρώην Δημάρχου δεν υπήρξε καλύτερος Δήμαρχος στα Καλάβρυτα εκτός από τον ίδιο και τον νυν Δήμαρχο μέχρι πριν ένα χρόνο που αποφάσισε να τον διώξει  γιατί είναι λέει  «αλαζόνας»  !!!!  Να υπενθυμίσουμε ότι του έδωσε δαχτυλίδι το 2009  όταν εξελέγη Βουλευτής και τον βοήθησε να επανεκλεγεί το 2010 και το 2014!

Επιπλέον όποιος  ισχυριστεί ότι χρησιμοποιείται η Ένωση  σαν μηχανισμός πίεσης και δελεασμού των πολιτών με απλά λόγια ως «εκλογικός μηχανισμός » για την επανεκλογή του  για τέταρτη θητεία είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου!

Κοινώς πρέπει να του βάλουμε «πιπέρι στο στόμα»!

Πόσο ίδιοι για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι πρόκειται για αντιπάλους!!!!!

Η νυν και ο πρώην τα είχαν κανονίσει μια χαρά! ‘Όλα θα πήγαιναν τέλεια και σε αυτές τις εκλογές αν δεν τους  ξέφευγαν  ορισμένα πολύ απλά αλλά καθοριστικά !

Ότι δεν μπορούμε όλοι  να μένουμε απαθείς απέναντι στην λογική του «ιδιοκτήτη ψηφοφόρων» που με βασικά συστατικά την αίσθηση του αναντικατάστατου την επαγγελματικότητα της ενασχόλησης με τα κοινά και την  λογική των μικροεξυπηρετήσεων στερεί  το οξυγόνο από τα  ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας και οδηγεί τον τόπο μας στην πλήρη ερημοποίηση !

Ότι όλοι οι νέοι κάθε ηλικίας  που ονειρεύονται, που δεν είναι επαγγελματίες τοπικοί παράγοντες ,που δεν μασάνε από εκβιασμούς, που βλέπουν και το τυρί και την φάκα ,που έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν παρατηρητές στο έργο που παίζεται  20 και πλέον χρόνια  συζητήσαμε, συμφωνήσαμε , συνενωθήκαμε, γίναμε μια γροθιά  και τους αμφισβητούμε  ευθέως!

Ότι όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα μας είχαν δεδομένους δημιουργήσαμε χωρίς προστάτες και χορηγούς μία πρωτοβουλία  που έχει καταθέσει όραμα  και  τεκμηριωμένες   προτάσεις για την επόμενη μέρα με μια άλλη λογική  που θα παρακάμψει όσους τόσα χρόνια έχουν βάλει ταβάνι στα όνειρα μας!

Έτσι πολύ απλά έγινε κατά γράμμα αυτό που είπε ο Γκάντι:

«Στην αρχή μας αγνόησαν μετά μας χλεύασαν μετά μας πολέμησαν τώρα τους νικάμε!»

Εσύ θα παραμείνεις Κομπάρσος στο έργο τους η θα γίνεις μαζί μας  πρωταγωνιστής στα όνειρα σου για τον τόπο μας;

Ήρθε η ώρα να πάρεις ΑΝΑΣΑ και να γράψεις και εσύ την ιστορία σου !!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις