Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάνω από 1.400 οι υποψήφιοι στο Δήμο της Πάτρας-Δείτε όλα τα ονόματα

Πάνω από 1.400 οι υποψήφιοι στο Δήμο της...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Περισσότεροι από 1.400 δημότες του Δήμου Πατρέων μπαίνουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για το δήμο της Πάτρας στις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαίου. Ειδικότερα, 1.358 είναι οι υποψήφιοι που κατέρχονται στους συνδυασμούς δέκα παρατάξεων, ενώ υπάρχουν και δεκάδες υποψήφιοι που κατέρχονται ως υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι και ο ακριβής αριθρμός τους καθώς και τα ονόματά τους, δεν είχαν γίνει γνωστά έως τα μεσάνυχτα.

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο της Πάτρας από τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, καθώς η σχετική προθεσμία έληγε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στους φακέλους που κατατέθηκαν περιλαμβάνονται υποψηφιότητες για το δήμο της Πάτρας, τα διαμερίσματα και τα τοπικά συμβούλια.

Από 291 υποψηφίους αποτελείται ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πελετίδη. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Συνδυασμό με 214 υποψηφίους κατεβάζει στις εκλογές για το δήμο της Πάτρας η παράταξη "Πρωτεύουσα Ξανά" του Γρηγόρη Αλεξόπουλο. (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Πλήρες ψηφοδέλτιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατέθεσε ο επικεφαλής της "Νέας Πάτρας" Νίκος Νικολόπουλος. Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται 75 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ). Δεν κατέθεσε υποψηφίους τοπικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

165 υποψήφιοι περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΏΡΑ Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο.(ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του Σπιραλ με 67 υποψηφιότητες κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής του Πέτρος Ψωμάς. (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

95 υποψήφιοι περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Πολιτείας του Χρήστου Πατούχα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Το ψηφοδέλτιο με τους 61 υποψηφίους του κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης Κοινοτικόν Θεόδωρος Ντρίνιας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

183 υποψηφίους δημοτικούς και διαμερισματικούς και τοπικούς συμβούλους περιλαμβάνει ο συνδυασμός Πάτρα Ενωμένη με επικεφαλής το Νίκο Παπαδημάτο.(ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

74 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη, περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου . (ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ). Δεν κατέθεσε υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους.

133 υποψήφιοι έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Πάτρα, η δική μας πόλη με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή» στο πρωτοδικείο Πατρών, με επικεφαλής τον Μπελιά Δημήτρη. (ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ)

Κατατέθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου, στο Πρωτοδικείο Πατρών, το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΕ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων εδώ

Να σημειωθεί ότι σε αρκετές κοινότητες, οι συνδυασμοί δεν έχουν κατεβάσει υποψηφίους και στηρίζουν ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις