Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

TULUM: ΔΥΟ OPENING PARTIES- ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ -ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BEACH BAR ΤΩΝ ΤΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΘΑ

TULUM: ΔΥΟ OPENING PARTIES- ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Summer fun στον Καστελλόκαμπο, θα είναι όλοι εκεί

Ανοίγει και μας περιμένει με γιορτινό mood το «Tulum», το νέο  all day beach bar με τη σφραγίδα δυο γνωστών ονομάτων της νέας γενιάς της εστίασης και της διασκέδασης, του Τόλη Φωτεινάτου και του Αλέξη Σταθά. Το κάλεσμα μάλιστα είναι διπλό για τις δυο μεγάλες αργίες των ημερών, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα 28/4 και την Τετάρτη, ανήμερα Πρωτομαγιά. Ο λόγος για δυο πολυαναμενόμενα εναρκτήρια parties, από νωρίς το απόγευμα, με djs τους περιζήτητους Romanos Papanikolaou και Heavy Pins.

Clubbing με τον ήλιο να «βουτάει» στον Πατραικό πορτοκαλοκόκκινος και άπαντες να χορεύουν και να απολαμβάνουν δροσερά κοκτέιλ στην ακροθαλασσιά είναι το καλωσόρισμα του Tulum στους φίλους του. Ηδη τα εν λόγω πρώτα ραντεβού έχουν κινητοποιήσει τη νεολαία. Στα decks, djs που έχουν καθιερωθεί σε δημοφιλή πατρινά μπαράκια και κλαμπ, οι οποίοι υπόσχονται αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες αλλά και ηλεκτρονική deep house μουσική.

Το «Tulum» προτείνει  ένα ανάλαφρο, απόλυτα καλοκαιρινό lounge & relax σκηνικό στη γνώριμη θέση του πρώην Estivo στην παραλία Καστελλόκαμπου, δηλαδή με κοντινή και εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Πάτρας. Ολη τη σαιζόν, από το πρωί, θα προσφέρει καφέ, χυμούς, ποτά στους ημιυπαίθριους χώρους του αλλά και στην παραλία με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Το εστιατόριο θα λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ με μοντέρνα, καλοκαιρινή κουζίνα, ενώ το βράδυ θα μπορούμε να δοκιμάσουμε δροσερά κοκτέιλ στο μπαρ. Η κλειστή αίθουσα από το φθινόπωρο θα παραχωρείται για εκδηλώσεις, γαμήλιες εκδηλώσεις και βαπτίσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View