Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επίθεση Χειμωνά σε Κορτώ για την εξομολόγηση στο facebook για την απόπειρα αυτοκτονίας

Επίθεση Χειμωνά σε Κορτώ για την εξομολό...

"Η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ"

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Χειμωνάς, για τον Αύγουστο Κορτώ και την εξομολόγησή του για την απόπειρα αυτοκτονίας του πριν από ένα χρόνο. Η εξομολόγηση του Αύγουστου Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας και την κατάθλιψη Ο Θανάσης Χειμώνας με την ανάρτηση που έκανε ουσιαστικά ασκεί κριτική για την δημοσιοποίηση της απόπειρας αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ κάνοντας μάλιστα λόγο για τοποθετήσεις προιόντων, λάικς και emoticons που κακώς συνδέονται με μία τόσο σοβαρή υπόθεση όως είναι η ψυχική υγεία.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ»

Όπως είναι φυσικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Αύγουστου Κορτώ, ο οποίος έκανε την εξής ανάρτηση

 

 

Η εξομολόγηση του Αύγουστου Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας και την κατάθλιψη

 

Μετά από τα παραπάνω ήρθε και άλλη ανάρτηση του κ. Χειμωνά στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια.

Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο  η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι  και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Αν θέλετε το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight