Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στέλνουν στα δικαστήρια τους οδηγούς φορτηγών του Αράξου- πέντε χρόνια μετά- για παρακώλυση συγκοινωνιών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στέλνουν στα δικαστήρια το...
Ξανάλατος Νίκος

Σκόπιμη ενέργεια την χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι εν όψει των νέων κινητοποιήσεων

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς εργαζομένους στα λατομεία του Αράξου σήμερα. Δικαστικός επιμελητής επέδωσε κλητήριο θέσπισμα για τριακοσίους περίπου εργαζομένους, στα μεταφορικά μέσα και τα μηχανήματα έργων των λατομείων.

Σύμφωνα με αυτό τους καλούν σε δίκη για παρακώλυση συγκοινωνιών, γιατί τον Φεβρουάριο του 2006 και για δυο ημέρες, είχαν κατεβάσει τα φορτηγά και τα μηχανήματα στην Πάτρα, για να διαμαρτυρηθούν εκείνη την εποχή για την τότε πιθανολογούμενη εμπλοκή στην λειτουργία του λατομείου.

Σήμερα με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2011 τους στέλνουν κλήση για δίκη, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους να κατεβούν στους δρόμους και πάλι, προκειμένου να μην σταματήσουν την λειτουργία τους τα λατομεία και να μην οδηγηθούν στην ανεργία.

Οι εργαζόμενοι πιστεύουν πως δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που επέλεξαν για να τους στείλουν το θέσπισμα, αλλά η ενέργεια έγινε για να φοβηθούν και να αναθεωρήσουν την απόφαση τους για κινητοποιήσεις.

Όμως όπως οι ίδιοι μας λένε, τώρα είναι πλέον εξαγριωμένοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ, να κινηθούν αστραπιαία και να καταλάβουν την πόλη με τα μηχανήματα και τα φορτηγά τους, πιθανώς εν μέσω καρναβαλιού, χωρίς να υπολογίζουν τις εκδηλώσεις και με διάθεση να τα αφήσουν στους δρόμους, για όσο χρειαστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις