Απέφυγε να απαντήσει αν η αιτία της απομάκρυνσης της ήταν η Σύλια Κριθαριώτη
Για την ξαφνική απομάκρυνση της από τα Madwalk μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» η Χριστίνα Ζαφειρίου.
θα κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού Mad
Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού Mad καθώς και το ότι θα ζητήσει αποζημίωση για το μεγάλο budget που ξόδεψε για να ετοιμάσει τη συλλογή που της ζητήθηκε.
Η σχεδιάστρια απέφυγε να απαντήσει αν η αιτία της απομάκρυνσης της ήταν η Σύλια Κριθαριώτη, όπως λέγεται.
«Στεναχωρήθηκα με το κανάλι γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία πέρσι, ενώ φέτος δεν ήταν το ίδιο. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, γιατί είναι μια δουλειά 4 μηνών και ξαφνικά σε δυο μέρες να σου ακυρώνουν τα πάντα είναι πολύ άσχημο και αυτό που με στεναχώρησε ακόμη παραπάνω είναι ότι με βγάζουν τρελή. Αποκλείεται μια μέρα να ξύπνησα και να έκανα μια ολόκληρη συλλογή που μου κόστισε μια περιουσία και ξαφνικά να ήταν όλα ένα ψέμα.
Μου είπαν τους λόγους που δεν θα εμφανιστώ όμως δεν θεωρώ ωραίο το να αναφερθώ σε συναδέλφους. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του καναλιού, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ και ευτυχώς πρόλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου και όλα έκλεισαν τέλεια. Θα ζητήσω και αποζημίωση, γιατί έχω κλείσει περίπου 20 μοντέλα και αυτή την στιγμή νιώθω τελείως εκτεθειμένη σε όλο αυτό» ανέφερε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










