ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αύριο η κηδεία της Πένυς Σακοβέλη - Συγκλονισμένοι ξανά οι δάσκαλοι της Πάτρας

Αύριο η κηδεία της Πένυς Σακοβέλη - Συγκλονισμένοι ξανά οι δάσκαλοι της Πάτρας

Μια ακόμη εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της εκπαιδευτικού και υπεύθυνης της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια, Πηνελόπης (Πένυ) Σακοβέλη στα 59 της χρόνια. Οι συμμαθήτριες της θέλησαν με μια «χαμογελαστή» φωτογραφία να την αποχαιρετίσουν. Η Πένυ Σακοβέλη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στα 59 της μόλις χρόνια αφήνοντας πίσω δύο παιδιά τον Νικόλαο και την Εύη ενώ απαρηγόρητοι είναι και οι γονείς της Ιωσήφ και Ευανθία Σακοβέλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας με την αναγγελία του θανάτου της

ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΣΑΚΟΒΕΛΗ

Δασκάλας, Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αχαΐας που επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αχαΐας, συνήλθε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 14/3/2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας και αποφάσισε, εκτιμώντας την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά της στην εκπαίδευση, ομόφωνα τα εξής:

1.  Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

2.  Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι.

4.  Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

5.  Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσης.

 

Σχόλια

Ειδήσεις