ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: «Στη χωματερή, μήπως και… στις λαϊκές(;), η ιματιοθήκη του Δήμου Πατρέων!»

Νίκος Νικολόπουλος: «Στη χωματερή, μήπως και… στις λαϊκές(;), η ιματιοθήκη του Δήμου Πατρέων!»

Θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Νέα Πάτρα" με επικεφαλής τον Νίκο Νικολόπουλος αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: "«Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί» αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας τις καταγγελίες που «βροχή» φτάνουν στο γραφείο του για καταστροφή – ή ακόμα και για λεηλασία – της ιματιοθήκης του Δήμου Πατρέων, που αντί να καταλήξει σε ανθρώπους και οικογένειες έχουσες ανάγκη, καταλήγουν στην… Ξερόλακκα ή ίσως, ακόμα και σε πάγκους της λαϊκής!

Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος υπογραμμίζει:

«Δυστυχώς, η δημοτική Αρχή της προσχηματικής αλληλεγγύης έμεινε… γυμνή. Ηθικά και κοινωνικά ρακένδυτη. Η σπουδή της να αδειάσει άρον – άρον τους χώρους του Αρσακείου, την οδήγησε σε μια απόφαση – κόλαφο. «Ξεφορτώθηκε» ο δήμος στην Ξερόλακκα τα ενδύματα και υποδήματα της δημοτικής ιματιοθήκης, αντί, έστω, να τα δώσει σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού.

Ακόμα χειρότερα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν τεθεί υπόψη μας, σε κάποιες περιπτώσεις κατά τη μεταφορά των ρούχων, έχουν παρεμβληθεί επιτήδειοι, και διόλου απίθανο κάποια ρούχα να έχουν καταλήξει και σε πάγκους λαϊκών αγορών!

Για την απόφαση της δημοτικής Αρχής, αλλά και για τις καταγγελίες που δεχτήκαμε, άμεσα θα καταθέσω ερώτηση στη Βουλή και θα θέσω υπόψη κάθε αρμόδιας αρχής όλα τα καταγγελλόμενα, προκειμένου να διακριβωθεί η αξιοπιστία τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ανάλγητη απόφαση της δημοτικής Αρχής να καταστρέψει τη δημοτική ιματιοθήκη και να αμαυρώσει το πνεύμα αλληλεγγύης εκατοντάδων Πατρινών που έχουν προσφέρει τα ρούχα, στερώντας τα παράλληλα από τους έχοντες ανάγκη, ας κριθεί από το μυαλό και τη συνείδηση κάθε πολίτη της Πάτρας και ειδικά εκείνων που μπορεί ακόμα να πιστεύουν ότι στο μέγαρο της οδού Μαιζώνος βρίσκονται άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες. Αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο…»

(σχετική δήλωση On camera : Ο Πελετίδης πέταξε στα... σκουπίδια όλα τα ρούχα για τους φτωχούς! https://youtu.be/NJiVuANl-k8)

 

Στο μεταξύ την Δευτέρα στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Athens Plaza” της Αθήνας, η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα», θα κόψει την πίτα της, για τους Πατρινούς και εκπροσώπους του πολιτικού, εκκλησιαστικού, επιχειρηματικού, κοινωνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της πρωτεύουσας."

 

Σχόλια

Ειδήσεις