ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για την 42χρονη Μαρία Τρεκενέκη -Δούλευε μέχρι προχθές

Πάτρα: Θλίψη για την 42χρονη Μαρία Τρεκενέκη  -Δούλευε μέχρι προχθές

Εργαζόταν στο ατελιέ της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Ιδιαίτερη θλίψη προξένησε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 42 της μόλις χρόνια, η Μαρία Τρεκενέκη, η οποία εργαζόταν επί σειρά ετών στο ατελιέ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» των Πατρών κάνοντας επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων.

Η Μαρία Τρεκενέκη έδωσε τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη με ασθένεια χωρίς τελικά να βγει νικήτρια. Η ίδια δεν άφηνε η περιπέτεια με την υγεία της να την καταβάλλει και να την επηρεάσει. Μάλιστα όπως μας είπαν συνάδελφοι της, η Μαρία Τρεκενέκη δούλευε μέχρι και πριν από δύο ημέρες, πάντα εκεί στο πόστο της δουλειάς της που έκανε με τον καλύτερο τρόπο, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τον χαρακτήρα της διέκριναν η ευγένεια και το ήθος. Μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της εφημερίδας Πελοπόννησος πριν από 20 ολόκληρα χρόνια το 1998 και σύντομα διακρίθηκε δουλεύοντας στο κομμάτι της επεξεργασίας των φωτογραφιών και της επεξεργασίας των δημοσιογραφικών κειμένων. Όσοι την γνώριζαν και είχαν συναναστραφεί μαζί της, μιλούν για μία κοπέλα με έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη, ένα καλό παιδί.

Στην προσωπική της ζωή, ήταν παντρεμένη με τον Δημήτριο Αθανασόπουλο, με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, την Ειρήνη.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, την αδελφή της Ευτυχία, τα αδέλφια του συζύγου της, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Μιντιλογλίου.

 

Φωτό από Πελοπόννησο


Σχόλια

Ειδήσεις