Ανακαίνισαν την πριγκιπική κατοικία τους
Την ανακαίνιση του σπιτιού τους προκειμένου να υποδεχθουν σε λίγες εβδομάδες το πρώτο τους παιδί ολοκληρώνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η ανακαίνιση κόστισε περίπου 3 εκατομμύρια λίρες.
Meghan και Harry επέμειναν στην αλλαγή των παραθύρων στο Frogmore Cottage και τα άλλαξαν με ειδικά για την ασφάλεια του μωρού.
Σε ο,τι αφορά το βρεφικό δωμάτιο, την διακόσμηση ανέλαβε η διάσημη στη Βρετανία Vicky Charles.
Μάλιστα επειδή ούτε το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του μωρού, το δωμάτιο φτιάχτηκε σε ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι, το πράσινο και το κίτρινο, με οικολογικές βαφές με ελαια ευκάλυπτου και δενδρολίβανου.
Το δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα παρακολούθησης τελευταιας τεχνολογίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να επένδυσε περίπου 50.000 λίρες για ένα οικολογικό σύστημα θέρμανσης του νερού.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








