Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτο...

Την περασμένη Παρασκευή 11/1/2019

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/1/2019 στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο του Ταχύρρυθμου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα, του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Κώστα Καρπέτα και Δημήτρη Δριβήλα, του Αντιδημάρχου Πατρέων Δημήτρη Πελεκούδα Δημήτρη, του Γιάννη Λάμπρου μέλους του Δ.Σ του Νοσοκομείου, κ.α.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος «Ο Ιπποκράτης», από την εκδήλωση έλαμψε δια της απουσίας του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Σερεμέτης, ο οποίος όπως αναφέρει το Σωματείο, αρνήθηκε να δώσει, τόσο την καθιερωμένη για την κλήρωση αυτής της γιορτής 2ήμερη Άδεια, όσο και τα αναψυκτικά για τους εργαζόμενους και τούς καλεσμένους, μία πράξη ανεπίτρεπτη.

Στη κατάμεστη, από τους εργαζόμενους, Ιατρούς και συνταξιούχους, αλλά και τους  καλεσμένους εκπροσώπους των φορέων της Πάτρας, αίθουσα του Ταχύρρυθμου, κατ’ αρχήν ευλογήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτας για το 2019, από τούς Ιερείς-Εκπροσώπους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και σχετικά εορταστικά τραγούδια παρουσίασε η Χορωδία των εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση»  υπό την μουσική διεύθυνση της Ελένης Κουτσοπούλου.

Κατόπιν έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ- 2019 ΕΥΧΕΣ για ΑΜΕΣΗ επίλυση των Προβλημάτων μας», από τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, Κώστα Πετρόπουλο, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό και ομιλία ενώ ανήγγειλε τη σύσταση πολιτιστικού τομέα στο Νοσοκομείο που θα διοργανώνει ποικίλες δράσεις όπως εκδηλώσεις, εκδρομές, κ.α.

Στη συνέχεια υπήρξαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Πατρέων, τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Λαζαρίδη Γιάννη, τον Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Αχαΐας Ηλία Σκεπετάρη, την εκπρόσωπο του Σωματείου του ΠΠΝΡ Λυμπέρη Βάσω, τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Κώστα Δραγώτη, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μακρή Νίκο και την εκπρόσωπο της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Πάτρα  Μιχαλαριά.

Στην κλήρωση των τυχερών που ακολούθησε (για το τυχερό φλουρί), τον πρώτο Λαχνό που ήταν χρηματικό ποσό 100 ευρώ, προσφορά του Σωματείου, κέρδισε  η εργαζόμενη Ανδριάνα Καταπόδη ενώ έναν δεύτερο Λαχνό πού ήταν επίσης χρηματικό ποσό 100 ευρώ, προσφορά του Σωματείου, κέρδισε ο εργαζόμενος Δημήτρης Τουτούνης και στην κλήρωση μιας 2ήμερης Άδειας τυχερή αναδείχθηκε η εργαζόμενη Βασιλική Λαζουρά.

Τέλος έγινε σε κλίμα συγκίνησης ο αποχαιρετισμός των 11 συνταξιούχων της χρονιάς που πέρασε, του 2018, και ήσαν οι: Καψής Θεόδωρος, Μαρούλης Γιώργος, Αθανασίου Χρήστος, Μπλετσάκη Φωτεινή, Λιβιεράτος Δημήτρης, Αλεξανδρόπουλος Βασίλης, Κοτρώτσος Φώτης, Ρισβά Μαρία, Γιακουμής Γιώργος, Σταματοπούλου Αγγελική και Κορδονούρη Μεταξία στους οποίους και απονεμήθηκε εκ μέρους του Σωματείου, σχετικό αναμνηστικό για την  πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.

Περισσότερες φωτ. στο blog του Σωματείου εργαζομένων, somippok.blogspot.com/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις