ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος από Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων - "Σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετώ"

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος από  Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων - "Σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετώ"

Δεν κατεβαίνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές και δηλώνει τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο

Την παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πατρέων υπέβαλε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος επικαλούμενος πρoσωπικούς λόγους, "κλείνοντας ουσιαστικά την αυτοδιοικητική μου παρουσία από το 1994" όπως αναφέρει μεταξύ άλλων. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές" και πως στηρίζει την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γιώργου Ρώρου. Κλείνοντας αναφέρει "σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετώ".

Αναλυτικά η επιστολή του:

 

Κε Πρόεδρε υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για προσωπικούς λόγους. Κλείνοντας ουσιαστικά την αυτοδιοικητική μου παρουσία από το 1994 συνεχώς και αδιαλείπτως μέχρι σήμερα παραδίδω την σκυτάλη σε νεότερους και δραστήριους πολίτες.  Η συμμετοχή μου στα αυτοδιοικητικά πράγματα θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε ουσιαστική, άδολη και ανιδιοτελής. Η συνεισφορά μου στα  αυτοδιοικητικά της Πάτρας θεωρώ ότι υπήρξε θετική τόσο με τις προτάσεις και θέσεις αλλά και κριτική στάση έναντι των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής.

 

Η απλή αναλογική ανοίγει νέες προοπτικές συνεργασίας και δημιουργεί ευρεία νομιμοποιητική βάση στην διαμόρφωση ολοκληρωμένων θέσεων και την διεκδίκηση λύσης των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν την πόλη και το λαό της.

 

Εύχομαι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο να κλείσει την θητεία του με πνεύμα συνεργατικό για το καλό του λαού, και το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας αναβαθμισμένης Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα παίξει καθοριστικό ρόλο εξουσίας σε τοπικό επίπεδο διαμορφώνοντας τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν.

 

Όσον αφορά εμένα δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές και όπως δημόσια έχω δηλώσει στηρίζω την παράταξη «Ώρα Πατρών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ρώρο.

 

Σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετώ

 

Ανδρέας Α. Παναγιωτόπουλος

Σχόλια

Ειδήσεις