ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κλειστό κύκλωμα "έχει" τον ληστή του ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα - Το προφίλ του

 Το κλειστό κύκλωμα "έχει" τον ληστή του ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα - Το προφίλ του

Κλείδωσε τις υπαλλήλους στην αποθήκη

Το υλικό που έχει καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα μπαίνει στο "μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ καθώς τόσο σε αυτό του ζαχαροπλαστείου ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ όσο και σε άλλα παρακείμενων καταστημάτων έχει καταγραφεί ο δράστης της ληστείας και οι κινήσεις του.

Πάτρα: Απείλησε με όπλο υπαλλήλους του Εντελβάις- Τις έκλεισε στην αποθήκη κι άρπαξε χρήματα- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο άνδρας ο οποίος είναι νέος σε ηλικία, ψηλός, μιλούσε Ελληνικά, φορούσε την κουκούλα του μπουφάν του  αλλά δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο κατάστημα της Ελευθερίου Βενιζέλου, περίπου στις 10:30 το βράδυ και απείλησε τις δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα, με πιστόλι.

Μάλιστα προκειμένου να διαφύγει ανενόχλητος τις έκλεισε στην αποθήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος. Ενώ εκείνες προσπαθούσαν να βγουν, ο δράστης άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία κι έφυγε πεζός κατεβαίνοντας την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο μεταξύ οι κοπέλες κατάφεραν να βγουν στην πίσω αυλή και ζήτησαν από έναν περαστικό να καλέσει την Αστυνομία.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας ε πήγε στο κατάστημα ανεβαίνοντας με τα πόδια την Ελευθερίου Βενιζέλου και αποχώρησε επίσης πεζή, κατεβαίνοντας τη Βενιζέλου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ περίπου.


 

Σχόλια

Ειδήσεις