Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε μετά από δυο χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε μετά από δυο χτ...

Τι αναφέρει στο πόρισμα των 10 σελίδων προς την Εισαγγελία

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από «ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου», που ήταν συνέπεια των πολλαπλών τραυμάτων που δέχτηκε, κυρίως στο κεφάλι, αναφέρει το 10σελιδο πόρισμα του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του Ζακ και κατατέθηκε ήδη στον ιατροδικαστή.

Τα πιο σοβαρά τραύματα σύμφωνα με το πόρισμα ήταν τα δυο που δέχθηκε στο κεφάλι.

Το πόρισμα που δημοσιεύτηκε στο vice αναφέρει :

«Η εγκεφαλική κάκωση δεν αντιστοιχεί σε βλάβη ενός μόνο οργάνου. Λόγω του κυρίαρχου ρυθμιστικού ρόλου του εγκεφάλου συχνά συνδυάζεται με μεταβολή στη λειτουργία πολλών συστημάτων του οργανισμού. Οι συστηματικές επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση των ασθενών άμεσα, λόγω της βαρύτητας τους, ή έμμεσα οδηγώντας σε δευτεροπαθείς βλάβες […]

Όσο αφορά τον μηχανισμό πρόκλησης των σοβαρών κακώσεων κεφαλής, μετά από επισκόπηση του βίντεο σε σελίδα από το διαδίκτυο παρατηρώ ότι μετά την έξοδο του από τον υαλοπίνακα – τζαμαρία, πέραν των πολλαπλών λακτισμάτων που δέχεται επί της κεφαλής, δέχεται και ένα λάκτισμα επί της αριστερής επιφάνειας της κεφαλής και ακολούθως προσκρούει η κεφαλή με τη δεξιά της πλευρά επί ανενδότου επιφάνειας. Κατά την επιστημονική μου άποψη, το λάκτισμα αυτό ήταν εξαιρετικά ισχυρό και ικανό να προκαλέσει τις αιμορραγικές διηθήσεις των μαλακών μορίων της αριστερής κροταφικής και ινικής χώρας και αντίπλευρα θλαστικά τραύματα επί της δεξιάς πλευράς της κεφαλής.

Η εν λόγω κάκωση ήταν τόσο ισχυρή που μπορούσε να προκαλέσει τα τραυματικά ευρήματα επί του εγκεφάλου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις