Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έχασε τον διακανονισμό στη ΔΕΗ γιατί πλήρωσε λογαριασμό στα ΕΛΤΑ – Παρατράγουδα στην Πάτρα

 Έχασε τον διακανονισμό στη ΔΕΗ γιατί πλ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Μπέρδεμα με λογαριασμούς που έχουν κατά τα άλλα πληρωθεί

Σε μπελάδες μπήκε προ ημερών μια γυναίκα από την Πάτρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, παρότι ήταν συνεπής στην πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν να πληρώσει σε υποκατατάστημα των ΕΛΤΑ.  Η ίδια βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν συνειδητοποίησε πως το ποσό των 41 ευρώ φαινόταν ανεξόφλητο στη ΔΕΗ, ενώ παράλληλα το γεγονός την έκανε να φαίνεται εκπρόθεσμη, με αποτέλεσμα να χάσει τον διακανονισμό που είχε κάνει.

Από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα την ενημέρωσαν πως το ζήτημα προέκυψε εξαιτίας του ότι πλήρωσε στα ΕΛΤΑ, από τα οποία δεν αποδόθηκαν, άμεσα τουλάχιστον, τα χρήματα.

Έχοντας ωστόσο την απόδειξη της πληρωμής δεν θα διπλοπληρώσει τον λογαριασμό, αλλά της εστάλη προ ημερών έγγραφο με το οποίο γίνεται απαιτητό όλο το ποσό που είχε διακανονιστεί. Διαφορετικά αναφέρεται πως θα γίνει διακοπή. Η γυναίκα θα ζητήσει να γίνει νέος διακανονισμός.

Λίγες ημέρες πριν από αυτό το συμβάν, άλλη καταναλωτής, κάτοικος Πατρών, επίσης πλήρωσε στα ΕΛΤΑ  λογαριασμό ρεύματος, με αποτέλεσμα στον επόμενο να υπάρχει ως ανεξόφλητο το ποσό που είχε ήδη καταβάλει.

Με τον λογαριασμό και την απόδειξη πληρωμής ανά χείρας πήγε στη ΔΕΗ και διευθέτησε το ζήτημα, χωρίς τελικά να διπλοπληρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα με την καθυστέρηση απόδοσης των χρημάτων στη ΔΕΗ προέκυψε πανελλαδικά τον Μάιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις