Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκουπίδια με… θέα στο δασύλλιο της Πάτρας- Και τι δεν βρίσκει κανείς στο πιο όμορφο «μπαλκόνι» της πόλης- ΦΩΤΟ

Σκουπίδια με… θέα στο δασύλλιο της Πάτρα...
Χριστακόπουλος Θάνος

Πρέπει να υπάρξει κάποια παρέμβαση

Σε "χωματερή" έχει εξελιχθεί ένα από τα ομορφότερα «μπαλκόνια» της Πάτρας από όπου έχει κανείς στο «πιάτο» του, την μισή πόλη μέχρι τη θάλασσα και το νέο λιμάνι. Το υπερυψωμένο πλάτωμα βρίσκεται στο δασύλλιο της Πάτρας πάνω από τα παλιά στούντιο της ΕΡΑ.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ιδανικό σημείο για να απολαύσει κανείς τη θέα της Πάτρας από ψηλά το σημείο έχει γεμίσει από σκουπίδια και η εικόνα που παρουσιάζει είναι άκρως απαράδεκτη.

Σακουλάκια από σνακ, χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, αποφάγια, ακόμα και προφυλακτικά διαμορφώνουν ένα αποκρουστικό θέαμα που χαλάει την μαγεία του τοπίου.

 

 

Τα παράπονα που έχει δεχθεί κατά καιρούς το thebest.gr από συμπολίτες που κάνουν την βόλτα τους στην περιοχή είναι έντονα και πολλά. Όπως επισημαίνουν οι Πατρινοί είναι κρίμα, εμείς οι ίδιοι να βρωμίζουμε το σημείο και γενικώς το δασύλλιο, ενώ από την κριτική τους δεν λείπει και η δημοτική Αρχή της Πάτρας αλλά και το Δασαρχείο.

Όπως λένε γενικώς το δασύλλιο της αχαϊκής πρωτεύουσας είναι εγκαταλελειμμένο ενώ ειδικά στο σημείο πάει πολύς… καιρός από την τελευταία φορά που πέρασε κάποιο να καθαρίσει και να μαζέψει τα σκουπίδια. Ίσως μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος να υπάρξει ανταπόκριση… ίδωμεν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις