Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προχωρά η κατασκευή της εσωτερικής περίφραξης του λιμανιού - Πώς θα είναι ο διάδρομος περιπολίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Προχωρά η κατασκευή της εσωτερικής περίφ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Στόχος το έργο να ολοκληρωθεί το 2018

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής εσωτερικής περίφραξης στο λιμάνι της Πάτρας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Μέσα από την υπάρχουσα εξωτερική περίφραξη, που επί της ουσίας είναι διακοσμητική, κατασκευάζεται μια ακόμα, η οποία ουσιαστικά θα δημιουργήσει μια "ζώνη" έναν διάδρομο, προκειμένου να ανακόπτεται η είσοδος των μεταναστών στη λιμενική ζώνη.

Σε αυτόν τον "διάδρομο" θα τοποθετηθούν και κάμερες.

Κάποια τμήματα ο ανάδοχος τα κατασκευάζει εκτός λιμανιού και θα μεταφερθούν και θα τοποθετηθούν όταν θα είναι έτοιμα. Το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπει την ολοκλήρωσή του μέχρι τον Μάιου του 2019. Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ εξηγεί ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να ολοκληρωθεί εντός του 2018.

Φράχτη στον φράχτη τοποθετεί ο ΟΛΠΑ - Σχεδόν ... - The Best News

Σε εξέλιξη οι εργασίες ενίσχυσης του ISPS στο νέο ... - The Best News

Όπως περιγράφεται στην περίληψη της διακήρυξης "Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ΑΕ (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.), προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό με το σύστημα της «ανοικτής διαδικασίας» για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση Ασφάλειας Λιμένα Πατρών», Υποέργο 1 : «Διαμόρφωση Χώρου Περιπολίας και Επιτήρησης Νοτίου Λιμένα Πατρών» με προϋπολογισμό 1.239.380,00 € (με Φ.Π.Α και αναθεώρηση). Το έργο ανήκει στην κατηγορία εργασιών ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ (CPV : 45233120-6) με προϋπολογισμό 999.500,00 € (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε., απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Το έργο αφορά την δημιουργία περίβολου περιπολίας μήκους 1.420,00m εσωτερικά και παράλληλα της εξωτερικής περίφραξης, σε ασφαλτοστρωμένο διάδρομο πλάτους 5,00m. Ο περίβολος περιπολίας θα οριοθετηθεί από τους υπόλοιπους χώρους του λιμένα με στοιχεία σκυροδέματος μορφής αντεστραμμένου Ταυ στα οποία θα στηρίζονται φύλλα Plexiglass, συνολικού ύψους 3,00m, ο οποίος θα ελέγχεται και με ηλεκτρονικά μέσα (κάμερες)".

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις