Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Mary Katrantzou και David Koma στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Mary Katrantzou και David Koma στην Εβδο...

Τους χρηματοδοτεί το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας

Κάθε σεζόν, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας χρηματοδοτεί νέους και ανερχόμενους σχεδιαστές, βοηθώντας τους έτσι να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε μία από τις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας, αυτή του Λονδίνου. Φέτος η τυχερή ομάδα περιλαμβάνει δημιουργικούς σχεδιαστές που τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας έχουν κερδίσει θετικά σχόλια.

Η Mary Katrantzou, ο David Koma, ο Craig Lawrence, η Louise Gray, η Holly Fulton, ο Michael Lewis και άλλοι 12 ταλαντούχοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τον Φεβρουάριο τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν στην Αγγλική Εβδομάδα Μόδας.

Η δική μας Mary Katrantzou και ο γεωργιανής καταγωγής David Koma είναι μάλλον τα πιο διάσημα ονόματα αυτής της 18άδας, έχοντας ντύσει τη Βίκυ Καγιά και την Lady Gaga αντίστοιχα. Αυτή σε κάθε σεζόν σχεδιάζει κομψά και θηλυκά φορέματα σαν κοσμήματα, στο στούντιό της στο Λονδίνο.

Αυτός δημιουργεί φορέματα-γλυπτά, με έντονα σχήματα και δομές, ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα, προσδίδοντάς τους ασυναγώνιστη σεξουαλικότητα. Και οι δύο τους είναι σίγουρα δύο από τα ονόματα που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε ξανά στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View