Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σειρά έχει τώρα η Κανακάρη και η μικρή περιμετρική - Κυκλοφοριακές λύσεις αναζητά η Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σειρά έχει τώρα η Κανακάρη και η μικρή π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Άμεσα η Κανακάρη, μέσα στο 2017 και η μικρή περιμετρική

"Άμεσα η Κανακάρη, μέσα στο 2017 και η μικρή περιμετρική". Αυτό είπε στο thebest.gr ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος ερωτηθείς για τους χρόνους παράδοσης δύο κομβικών δρόμων που θα εκτονώσουν την κίνηση από το κέντρο της Πάτρας και θα δώσουν ταυτόχρονα λύσεις και για τους επαγγελματίες που θέλουν να αποφύγουν τα φανάρια του κέντρου. Πρόσφατα άναψε το πράσινο φώς και για τους κόμβους Κ3 και Κ7 που θα δώσουν δύο ακόμη αρτηρίες από και προς της ευρεία περιμετρική της Πάτρας.

Οι οδηγοί της Πάτρας περιμένουν πως και πως την Κανακάρη και την μικρή περιμετρική. Μόλις ολοκληρωθεί η Μικρή Περιμετρική Πατρών θα μπορέσει να συνδέσει την είσοδο της Πάτρας και συγκεκριμένα την Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που είναι και ο φορέας υλοποίησής τους δεσμεύεται ότι και τα δυο έργα θα δοθούν σε κυκλοφορία μέσα στο 2017.

Επίσκεψη στο έργο της μίνι Περιμετρικής Πατρών αλλά και στη διάνοιξη της Κανακάρη έκανε πριν από δύο εβδομάδες ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Όπως είπε ειδικά το έργο της Κανακάρη σύντομα ολοκληρώνεται και θα δώσει "ανάσα" στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Σε ότι αφορά στην μικρή περιμετρική κωλύματα που αφορούν σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα που αφορούν στα εδάφη κατα μήκος της, έχουν καθυστερήσει το έργο ωστόσο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο το εργο ενδεχομένως να είναι έτοιμο μέσα στο 2017.

Μετά από πολλά χρόνια υποσχέσεων, οραματισμού, σχεδιασμού, διαφωνιών, εντάσεων πλησιάζει η ώρα να παραδοθεί στην κυκλοφορία ένα από τα πλέον πολύαναμενόμενα έργα της Πάτρας. Ο υπό κατασκευή κόμβος της Αγίας Σοφίας ο οποίος θα ρυθμίζει την κυκλοφορία τόσο προς την Κανακάρη όσο και προς την Μικρή Περιμετρική, ολοκληρώθηκε.

Σύντομα θα ανάψει το πράσινο φως ώστε η Κανακάρη να παραδοθεί στην κυκλοφορία καθώς ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες, όπως διαβάσεις πεζών για να μπορεί η οδός να υποδεχθεί οχήματα αλλά και πεζούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις