Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Σάρωσε» τα νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα του Survivor-Στη "μάχη" η Πατρινή Ελένη Δάρρα

«Σάρωσε» τα νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρ...

Με καβγάδες και καρφώματα, το πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού

Η πρεμιέρα του Survivor εκπλήρωσε όλους τους στόχους της παραγωγής. Η τηλεθέαση του reality ξεπέρασε κάθε προσδοκία του καναλιού. Η πρώτη μέρα των μονομάχων στην Άγιο Δομίνικο έκλεψε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τρεις ολόκληρες ώρες και έστειλε το κανάλι του Φαλήρου στην κορυφή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το show άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και 43,8%!, ενώ παρέμενε στην κορυφή καθ όλη την διάρκεια της προβολής του. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρησαν με σχόλια και αναρτήσεις των τηλεθεατών, την ώρα της προβολής αλλά και αρκετές ώρες μετά.

Με καβγάδες ξεκίνησε το Survivor

Ένταση υπήρξε στο Survivor, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου αρπάχτηκε γερά με την Μαριάννα Καλλέργη. Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη στην δοκιμασία απέναντι στον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη.

Η Μαριάννα Καλλέργη, ως ρεαλίστρια, όπως τόνισε σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μαλ…ες», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

«Να το σέβεσαι όπως σέβομαι κι εγώ αυτό που λες. Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα. Αν δεν θες να ακούς, βάλε ωτοασπίδες», απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη.

Survivor: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” …στεγνά!

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση, όχι από το παιχνίδι, αλλά από την ομάδα των μαχητών, οι οποίοι ψήφισαν, προκειμένου να στείλουν στους διάσημους έναν από τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας, έλαβε 8 ψήφους προς αποχώρηση και αυτό, φυσιολογικά, έφερε την αντίδρασή του.

«Σκέφτηκαν με το να βγάλουν έναν καλό παίκτη γιατί από εκεί και πέρα οι ψηφοφορίες είναι μέσω του κοινού. Κατ’ εμέ είναι λάθος αυτό που έγινε, όχι επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί, αλλά είναι ένα αγώνισμα που έδειξε κάποια πράγματα.

Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω αν κάτσω εγώ είναι σωστό ή λάθος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει και ο οποιοσδήποτε εδώ.

Τι να λέμε τώρα… Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα, αλλά…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά απόψε το survivor - Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και η πατρινή Ελένη Δάρρα-Δείτε τις πρώτες ΦΩΤΟ

SURVIVOR ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: AΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ «ΚΟΡΜΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ- ΠΟΙΟΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ 100.000 ΕΥΡΩ

H Πατρινή Ελένη Δάρρα είναι μία από τους 24 ... - The Best News

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight