Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η εξομολόγηση του Σουλτς: Ήμουν αλκοολικός αλλά το ξεπέρασα

Η εξομολόγηση του Σουλτς: Ήμουν αλκοολικ...

''Δεν έχω τίποτα να κρύψω, για τις μάχες που έδωσα στη ζωή μου''

Για την προσωπική του μάχη με τον αλκοολισμό μίλησε ο Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που δεν έχει πιει αλκοόλ από το 1980 όπως είπε στο περιοδικό «Bunte», μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πώς τις ξεπέρασε.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, για τις μάχες που έδωσα στη ζωή μου», είπε ο 60χρονος. «Ισως αυτό μπορεί να δώσει στους άλλους το κουράγιο να ξεπεράσουν τον δικό τους εθισμό», πρόσθεσε.

Οι χειρότερες στιγμές, όπως είπε, ήταν όταν ξυπνούσε το πρωί, με το αίσθημα της αποτυχίας. Έπινε ό,τι έβρισκε. Κάθε ημέρα. «Ηταν ένα καταθλιπτικό συναίσθημα», είπε.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις