Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: ΑΥΤΗ είναι η αναλυτική πρόταση της κυβέρνησης για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου-Προς συζήτηση στα τέλη του μήνα στο Δημοτικό Συμβούλιο-ΔΕΙΤΕ το σχέδιο

Πάτρα: ΑΥΤΗ είναι η αναλυτική πρόταση τη...

Η πρόταση Δρίτσα που εστάλη στο Δήμο Πατρέων

Την ολοκληρωμένη πρόταση της κυβέρνησης για την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης της Πάτρας στον Δήμο απέστειλε χθες ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας. Στην επιστολή του κ. Δρίτσα προς τον Δήμο Πατρέων τονίζεται ότι η Κυβέρνηση, υλοποιώντας τη δέσμευσή της, ανακοινώνει επισήμως και λεπτομερώς, το περιεχόμενο και τη διαδικασία για την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας.

Μάλιστα, το ολοκληρωμένο τελικό Κυβερνητικό σχέδιο υπερκαλύπτει τα όρια και τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης της Κυβέρνησης του 2012, η οποία δεν είχε υλοποιηθεί.

Η επιστολή συνοδεύεται από τοπογραφικό διάγραμμα, ένα επεξηγηματικό υπόμνημα και ένα σχέδιο προτεινόμενης ΚΥΑ, ενώ κοινοποιείται αρμοδίως στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, στον Πρόεδρο Δ.Σ. Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και στον Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.

Στην επιστολή του ο κ. Δρίτσας, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού για το θέμα, ενώ δικαιώνονται οι αγώνες του πατραϊκού λαού με πρωτοπόρα τη δημοτική Αρχή.

Πάτρα: Η κυβέρνηση παραχωρεί το θαλάσσιο μέτωπο στην τοπική κοινωνία– ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πρόταση Δρίτσα στον Πελετίδη- Τι θα κάνει η Δημοτική Αρχή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις