Για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Μπελογιάννη
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, προσκλήθηκαν και θα παραστούν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Μπελογιάννη, στη γενέτειρά του Αμαλιάδα, στις 11.30 το πρωί. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γ.Γ. της Κ.Ε., Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο - αφιέρωμα στη ζωή και τη δράση του Νίκου Μπελογιάννη, θα γίνει απαγγελία του ποιήματος του Γιάννη Ρίτσου: «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» από τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της Οργάνωσης Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
Παράλληλα, θα επισκεφθούν και την έκθεση αρχειακού υλικού - φωτογραφίας - εντύπων – ντοκουμέντων, που θα λειτουργεί στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









