Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ανάβουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες - Συγκέντρωση και πρώτο...μπλόκο αύριο στη διασταύρωση της Μαραθιάς

Ηλεία: Ανάβουν τις μηχανές των τρακτέρ ο...

Διεκδικούν αλλαγές στη φορολογία

Η ώρα του μεγάλου αγώνα έφθασε για τους αγρότες της Ηλείας, οι οποίοι στήνουν αύριο με τα τρακτέρ τους το μπλόκο τους στον κόμβο της Μαραθιάς και με συνελεύσεις που θα λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο σημείο θα αποφασίζουν επί τόπου τη μορφή των κινητοποιήσεων και το εάν θα γίνεται αποκλεισμός της εθνικής οδού.

Η ομόφωνη απόφαση που ελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας, επικύρωσε ουσιαστικά τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί στις δύο προσυγκεντρώσεις σε Βάρδα και Λεχαινά.

Οριστικά οι αγρότες βγαίνουν αύριο Πέμπτη με τα τρακτέρ τους στους δρόμους, διεκδικώντας ικανοποίηση των αιτημάτων τους, με κυρίαρχο τις αλλαγές στη φορολογία, καθώς ο κλάδος οδηγείται σε αφανισμό και οι καλλιέργειες κινδυνεύουν να εκλείψουν από τη χώρα.

«Ο αγώνας είναι μονόδρομος» υποστηρίζουν οι αγρότες, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης θα αρχίσουν να προσυγκεντρώνονται σε ολόκληρη την Ηλεία και μέχρι το μεσημέρι ο κύριος όγκος των τρακτέρ θα βρίσκεται στη διασταύρωση της Μαραθιάς.

Άλλωστε, χθες το πρωί τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών στην Αμαλιάδα, ανακοινώνοντας και επίσημα τις αποφάσεις τους, ενώ παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους αγρότες της Ηλείας, να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων, καθώς όπως λένε δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

πηγή: patrisnews.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις